Film

SPOILER, a Star Wars IX-ben visszatérne az eredeti Lando?

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.19 | 09:45

A veterán Calrissian visszavág? Billy Dee Williams gyúrni kezdett, esélyes, hogy felbukkanhat a közeljövőben.

SPOILER, aki még nem látta volna az Utolsó Jediket, illetve a 9. Star Wars epizódról sem szeretne túl sok kiszivárgott részletet, az innentől óvatosan olvasson.

Az utóbbi Csillagok háborúja-részekben számos eredeti karakter újra előkerült, de Billy Dee Williamst még nem láttuk viszont a mozivásznon.

via GIPHY

Yoda, Csubakka és még Ackbar admirális is felbukkant a régi ellenállók közül, viszont Lando még vagy kint kószál valahol abban a messzi galaxisban, vagy pedig már csillagporrá enyészett.

Thank you @juicyj – the new generation of @colt45maltliquor #workseverytime

A post shared by Billy Dee Williams (@therealbillydee) on

A Lucasfilm mindenesetre eddig nem erőltette meg magát, hogy a legelső filmekből ismerős Williamst megkeresse, egészen mostanáig.

Igaz, közben Donald Glover lett az új Lando, aki vitte a show-t a nemrég bemutatott Solo-filmben. A figura újszerű bevezetése talán megágyaz a régi arc felbukkanásának is, úgyis túl sok legendát vesztettünk mostanában el, kezdve a Skywalker-testvérekkel.

Ugyanígy visszajöhetne még Noah is, akit Wilford Brimley alakított az Endor bolygón zajlott csatában. De a nagyobb dobás mégis a csempész visszatérése lehetne, mely pletykát több, különböző forrás is igaznak vél.

Hogy kiderüljön, így van-e, már csak egy hónapot kell várni, ugyanis nemsoká megindulnak a SW9 forgatási munkálatai. A 81 éves színész állítólag már a kondiján dolgozik: fogyókúrába kezdett, és edzeni is eljárogat mostanában. Carrie Fisher is így tért vissza.

Reméljük, nem csak egy rövid cameo erejéig hozná vissza Landót J.J. Abrams, és könyörtelen halált sem tervez számára. A múlttal leszámolni végülis valahol érthető szándék, de az Uproxx szerint a hétpróbás csibész tud segíteni akár a jövőbe való átmeneten is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló