Film

SPOILER, Lando lesz a Star Wars Deadpoolja?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.22 | 08:51

A pánszexuális zsiványban bőven lát fantáziát Donald Glover.

Lando a legyet röptében elkapná, de abban a messzi-messzi galaxisban ennél jóval cifrább életformák is szálldosnak – derül ki a napokon belül érkező Solo-filmből, melynek egyik főszereplője nem válogatós, ha szexpartnerről van szó. Calrissian ugyanis bevállalós, nem csak humanoid nőkkel kavar, legalábbis Jonathan Kasdan szerint, aki ezt a karaktert felépítette. Az író – akinek apja, Lawrence Kasdan teremtette meg az eredeti Landot – szerint a férfinek kvázi mindegy, hogy milyen nemű vagy fajú a partnere, ami, lássuk be, egy Disney-produkcióban azért elég meredek.

A Solo: A Star Wars Story előzeteseiben eddig csak azt láttuk, hogy a Donald Glover által megformált csibész – vérbeli szerencsejátékos, ám hogy pánszexuális volna, azt csak most árulta el egy interjúban:

Csak úgy lubickol, odakint az űrben. Annyi mindennel és mindenkivel lehet kavarni, és én nem érzem úgy, hogy ez fura volna. Mindenkire rászáll, ugyanis ebben az űrben kettőnél több nem is jelen van.

 

via GIPHY

Nagyon úgy néz ki, hogy Lando kilengései egy extrém “szóló”-filmet is kiérdemelnek, ami jó távol esne az erényes jedi-család hótiszta világától. Glover így fogalmaz:

Ha a Skywalkerekre gondolok, nincs könnyű dolgom, mintha a Biblia nyílna meg velük. Egy család életét meséli el a történet, de a nagy buli szerintem ezen kívül esik: a szerencsejátékosok és kalózok világa az, ahová én húzok. Szeretem persze a Star Wars-filmek humorát, naivságát és az ottani kalandokat is.

 

És az Uproxx szerint, amilyen ütemben hullanak a Skywalkerek, úgy lehet, hogy Landoé lesz a jövő – nem kizárt, hogy ebbe az irányba szövődik majd a saga tovább.

5 Days.

A post shared by Star Wars Movies (@starwarsmovies) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.