Film

Na ne, a Star Trek 4-ből pont a Chris-ek maradnának ki?

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.13 | 08:42

Hemsworth és Pine ne fusson olyan Űrszekér után, ami nem veszi fel őket - jó pénzért?

Rossz hír a Kirk-rajongóknak: úgy tűnik, nemcsak Chris Hemsworth, de Chris Pine karakterét is elvesztjük a hídról a negyedik Star Trek mozifilmben!

Pedig két éve még azt nyilatkozta a Star Trek – Mindenen túl producere, hogy az idősebb Hemsworth – aki Pine apját alakította egy rövid, ám annál lényegesebb jelenet erejéig – vissza fog térni.

Kirk will save his crew at any cost. #StarTrekMovie

A post shared by Star Trek Beyond (@startrekmovie) on

Mi meg jól felültünk a J.J. Abrams-féle vonatra (vagy inkább űrhajóra), de úgy néz ki, James T. Kirk apja, George mégsem kerül elő a soron következő epizódban. A Paramount akkori közleményében is ez áll, mely az egyelőre cím nélküli negyedik részt taglalja:

Az epikus űrkaland folytatásában a Chris Pine-féle Kirk egy olyan férfivel fog találkozni, akivel addig esélye sem volt összefutni. De az öröksége egy életen át kísértette a kapitányt, már a születésétől fogva: az édesapjával.

De most sajnos az derült ki, hogy a Thor-ként is az űr mélyét járó színész nem biztos, hogy részt vesz a produkcióban, akárcsak a fiát alakító Pine, aki viszont a Wonder Woman 1-2 férfi főhőse is. A gondok abból adódnak, hogy a szupersztárrá avanzsált Chris-ek egyelőre nem tudtak a honoráriumban megegyezni a stúdióval.

Ugyanis közben A-listássá léptek elő a művészek: a Marvel és a DC-féle mozijaik révén. És sajnos az Űrszekereknél nem szállhatnak el úgy a költségek, mint az előbbi projekteknél, vagy akár a Star Wars esetében. A Chrisek pedig egyszerűen nem érhetik be annyival, mint amennyit egy középszerű szereplő zsebre tehetne.

Bring home the action. Buy Star Trek Beyond on Blu-ray™ today!

A post shared by Star Trek Beyond (@startrekmovie) on

Egyelőre még hivatalosan egyik érintett sem tett friss bejelentést, de a pletykák szerint a stáb többi tagja – Zoe Saldana (Gamora!), Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg és John Cho – is vérszemet kapott a bértárgyalások kapcsán. Ha a Chrisek kiszállnak, akkor ők is dobbantanak. És ha ez megtörténik, akkor bizony a Paramount törheti a fejét, hogy merre tovább, töpreng az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló