Film

Hoppá, itt egy törölt Gamorás jelenet a Bosszúállókból

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.01 | 10:12

Thanos és a lánya viszonyába láthatunk bele, és vonhatunk le pár következtetést.

A Boszúállók: Végtelen háború moziba került változata így is irgalmatlan hosszú lett, de ha valaki igazi rajongó, az még nagyobb mennyiséget is be tud fogadni az eposzból. Egy ilyen, kellemes meglepetés máris érkezett, mely Gamora és Thanos ellentmondásos viszonyába enged bepillantást.

Az első Galaxis őrzői-filmben már boncolgathattuk az apa-lánya közt fennálló feszültséget, ám most egy kicsit még jobban tapintható az a küzdelem, melyet Thanos önmagával vív: feláldozhatja-e kedvenc fogadott gyermeke életét, hogy fegyverként használhassa?

Zoe Saldana karaktere hatalmas drámát él át a Bosszúállók legutóbbi epizódjában, és a legmegrázóbb jelenetet is neki köszönhetjük. A film mostantól kapható digitálisan és blue-ray változatban is, melyről kezdenek az extrák a netre szivárogni. Ez a törölt jelenet is hozzátesz a családi drámához, így a Marvel-rajongók érzelmeire garantáltan fog hatni.

Muszáj volt fájó szívvel kivagdosni a kevésbé lényeges részeket, mert a végeredmény így is bődületesen hosszú lett – de ebből a pici epizódból is sejthető, hogy Gamora bosszúállásának létjogosultsága lenne a negyedik Avengersben. A Lélekkő csapdába ejtette, de nem ölte meg a harcias lányt, aki vissza kell, hogy térjen – ha van igazság a Marvel Univerzumban – hogy derekas bosszút álljon mindannyiuk meggyötrőjén, véli az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.