Film

Hoppá, a Deadpool 2-ből kimaradt a Fantasztikus Négyes?

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.21 | 09:13

A latexruhás csapata a rendezőcsere miatt nem bővült velük?

Itt volna az ideje egy igazán JÓ Fantasztikus Négyes-mozinak. Az 1994-es, majd a 2005-ös, illetve a 2007-es és végül a 2015-ös próbálkozás után nem ártott volna a franchise-nak egy tökös Deadpool-beli felbukkanás.

És erre valós esély is volt – derült ki azokból a mostanság közzé tett Instagram-posztokból, melyeket Alexander Lozano hintett szét. A müncheni storyboard művész szerint még Tim Miller szerette volna azt, ha a Négyes felbukkanna Ryan Reynolds oldalán. De rendezőcsere történt, és a posztot újonnan betöltő David Leitch már nem pörgött rá annyira az ötletre.

A Deadpool és a Négyes is egyaránt a Marvel kötelékébe tartozik, de a mozis univerzumban csak akkor jelenhettek meg, amikor a jogaikat birtokló 20th Centhury Fox arra rábólintott.

Tim Miller nem sokat kertelt, mikor körül kellett írnia a „Lény”-t. Azt akarta, hogy lehetőleg olyanra tervezzem azt a szereplőt, mint a képregényben lévő. Ezzel megadta volna az esélyt a rajongóknak arra, hogy mozivásznon lássák ezt a karaktert, olyannak, amilyennek mindig is szerették volna. Elsőre egyszerű kérésnek tűnt, de aztán jobban beleástam magam, mert többszörre sem tudtam eltalálni, milyen is legyen pontosan. De hogy megőrizzem jó hírnevemet, idepakolom nektek a vázlataimat.

idézi az Uproxx a rajzoló közösségi felületét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.