Külföld

Hősünk: összesen tízszer utazott repülőjegy és útlevél nélkül egy 66 éves nő

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.23 | 12:15
  • trendindex: 9

Még a biztonságiak sem tudták megmondani, hogy hogyan jutott fel a járatokra.

A chicagói O’Hare reptéren fogták el azt a 66 éves nőt, aki összesen tíz alkalommal utazott különböző repülőjáratokon teljesen ingyen és bérmentve, ráadásul útlevél nélkül.

A 66 éves Marilyn Hartman módszere az volt, hogy egyszerűen átjutott a biztonsági ellenőrző pontokon, majd elbújt a repülőgépen a mosdóban. Hihetetlen, de ez többször is bejött neki – most azonban egy Londonba tartó gépre próbált meg feljutni, amikor a biztonságiak elkapták.

Hartman az Illinois állambeli Grayslake városából származik, és az elmúlt években szinte hobbijává vált az ingyen utazás: 2014-ben nyolc alkalommal, míg 2015-ben két hónapon belül kétszer kapták el. Ebben az évben még börtönbe is zárták, de onnan próbaidőre egy idősek otthonába került.

Marilyn Hartman. Fotó: Cook County Facebook

Legutóbb a British Airways Chicago-London járatára akart feljutni úgy, hogy elvegyült az utasok között. Miután feljutott a gépre, a mosdóban bújt el, majd a felszállás után keresett magának egy szabad ülőhelyet. Azonban most is lebukott: az utaskísérők jelentették, hogy van egy potyautasuk, majd a kapitány jelezte a londoni Heathrow reptérnek az ingyenutazó hölgyet. Mindenesetre a chicagói reptér biztonsági főnöke egyszerűen nem tudta megmondani, hogy hogyan jutott fel a repülőre. Lehet, hogy képes láthatatlanná válni?

Címlapfotó: Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló