Külföld

Meghan Markle akár április 21-én, a Királynő születésnapján megszülhet?

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.20 | 14:18

Sussex hercegnője mindenórás, a britek lélegzet visszafojtva vajúdnak helyette is.

Meghan Markle április végére, esetleg május elejére „volt kiírva” eredetileg, ám könnyen lehet, hogy felgyorsulnak az események a brit királyi családnál. A 37 éves fekete hercegnő és párja, a 34 éves Harry pillanatokon belül akár szülővé is válhat, ha hamarabb beindul a vajúdás.

A Royal Baby tudna időzíteni, ha pont április 21-én, húsvét vasárnapon bújna ki az egykori színésznő pocakjából. Nem csak az egyházi ünnep miatt volna szép ez a világra jövetel, hanem történetesen II. Erzsébet születésnapja is ekkorra esik.

A 93. évét tölti be az uralkodó, és emiatt a fogadóirodák igencsak felpörögtek:

A királyi család rajongói azon izgulnak, hátha 21-én toppanna be a baba, igazi húsvéti és születésnapi ajándékként, a Királynő nagy napján.

számol be Jessica Bridge, a Ladbrokes társaság részéről.

 

View this post on Instagram

 

Just one week ago, The Duke and Duchess of Sussex asked that you kindly consider supporting various organisations around the world in lieu of sending gifts for the upcoming arrival of their first born. Not only did many of you lend your support, you took action. Their Royal Highnesses wanted you to know the impact of your support – the direct effect your donation, energy, and action made! YOU chose to be part of the collective good, and you have made a real difference. Whether a $5 donation, £1000 contribution, offering to volunteer, or spreading the word – you’ve played your part. And on behalf of The Duke and Duchess (and Baby Sussex), we thank you so much. YOUR IMPACT: @thelunchboxfund will now be able to provide a minimum of 100,000 additional hot nutritionally fortified meals to children in dire need across South Africa @littlevillagehq received donations from all over the world (from UAE to Hong Kong and the US), they’ve increased their monthly donors, had a surge in volunteer applications, and re-energized their hard working team of 200+ staff and volunteers @wellchild can now provide 300+ additional hours of specialist care by a Well Child Nurse for a child with serious health needs, allowing families to stay together at home vs in hospital @Baby2Baby have received over 5,000 products to disperse to children in need, including cribs, books, backpacks, diapers and have received monetary donations from around the globe – from Guadalajara to Italy. You made this happen. Thank you.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Károly herceg és Kamilla is tett a nagyhét során egy bejelentést, ami feltüzelte a kedélyeket: Cornwall hercegi párja május 7-én utazik Németországba. Berlinből Lipcsébe, majd Münchenbe látogatnak, hogy erősítsék a két nemzet kapcsolatát. Az időzítésből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy addigra már bőven megszületik az unoka, mert az biztos, hogy Károly izgatott: a kisebb fia közelében szeretne lenni a baba megérkezésekor.

via GIPHY

A születendő gyermek nevére is köttetnek fogadások – a legtöbben a Victoriára adják le a voksukat, de a Diana hercegnő iránti főhajtásra is sokan tippelnek. A fiúk mezőnyét az Albert vezeti, de az Arthur és a Phillip is versenyben van, teszi hozzá a People.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló