Külföld

Trumpot a vidéki Angliában ez a trollkodás köszönti, ami még Mark Hamillnek is bejön

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.13 | 10:57

Ez a szigetországi gabonakör bizony nem az ufók műve, de a jedik örülnek neki!

Az Angliába látogató Donald Trumpot trollkodja meg ez a gabonakör, melynek felirata meglehetősen övön aluli. A Stoke Mandeville-ben található, Moat Farmhoz tartozó búzatábla a következőt üzeni az amerikai elnök nevéhez párosítva, cirill betűkkel:

RIBANC.

Az orosz felirat nagyjából arra rímel, ami Robert De Niro száján is kiszaladt nemrégiben:

Csessze meg Trump!

 

A neki címzett szitkozódást jó eséllyel látni is fogja az Egyesült Államok első embere – aki az orosz elnökkel túlságosan is jó viszonyt ápol – szigetországi tartózkodása során, ugyanis a helyszín pont a London és Chequers közti légifolyosóba esik. Ez utóbbi vidéken található rezidenciáján fogja a brit miniszterelnököt, Theresa Mayt meglátogatni július 13-án Trump.

A földet birtokló gazda egyébként egyet is ért a látványos attrakció üzenetével, mely a gabonájában számottevő kárt is tett, viszont a kárpótlást megkapta az őt ért veszteségért:

Üzletet kötöttem.

nyilatkozta. A partner-elkövető maga is előállt: a The Tenth Man nevű brit marketing ügynökségról van szó, akik magukra vállalták a Mark Hamill által is felkarolt akciót.

Ők bízták meg a munkával a Circlemakers csapatát, akik gabonanyeső specialisták.

Trump egy átlagos nap híreinek a 60 százalékát uralja. Ezért szerettünk volna valami nagy, bátor és feltűnő dolgot létrehozni. Legalább akkorát, mint az illető egója, aki ezt biztosan észre fogja venni!

Donald és Melania Trump érkezése a brit fővárosban már nagy port kavart: London utcáit ellepték az ellenük tüntetők. Így nem csoda, ha nyugodtabb környezetben vágynak tárgyalni, ami a vidéki Angliát jelenthetné. A Mashable szerint immáron ez sem garancia…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.