Külföld

Meghan Markle Torontóba szökött, Harry meglepetés-énekkel várta otthon

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.31 | 10:17

Markle a divattervező Jessica Mulroneyékhoz úgy ugrott be, mint egy családtag.

Meghan Markle kapott három nap kimenőt, hogy Jessica Mulroney nevű barátnőjét meglátogassa. A Torontóban élő stylist és férje, Ben, plusz a gyermekeik örömmel látták vendégül „Meg nagynénit”.

A 38 éves asszony hétéves ikerfiai, Brian és John a királyi esküvőn is feltűnhettek már, mint imádnivaló koszorúsfiúk. Húguk, a négyéves Ivy pedig az egyik koszorúslányként tündökölt május 19-én.

A háromgyerekes család volt a bázis, de pár régi barátnővel is sikerült találkozniuk, a kimenőt kapott Mulroney társaságában. Ők ketten 2011 óta vannak jóban, mikor Markle, a Suits korábbi sorozatszereplője a forgatás miatt a kanadai nagyvárosba költözött.

Az angol királyi család tagjaként Markle továbbra is hallgat a stylistra: a 2017-es eljegyzési fotókon látható fehér kabát is a barátnője tippje volt.

A csajos kilengés után Sussex hercegnője nyilvánosan megjelent Harry oldalán Londonban, a Hamilton című zenés darab jótékony célú előadásán.

Augusztus 29-én este egy 595 dollárt érő fekete, zakóra hajazó miniruhában mutatkozott, melyet a kanadai Judith&Charles jegyez.

A nem fehér szereplők által dominált, történelmi témájú hip-hop musical után Harry eléggé meglepte a jelenlévőket:

…köszönőbeszéde után kis híján még a színpadon elénekelte a You’ll Be Back című dalt, melyet a darabban megjelenített felmenője, III. György király dalolt pár perccel azelőtt, említi meg a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.