BabaMama

Fiús egy hét, Kim Kardashianék negyedik babája is most jön!

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.10 | 10:40

A celebkirálynő Ellen DeGeneres műsorából jó okkal hiányzott.

Igazi baby boom zajlik a hírességek világában: május 6-án a Royal Baby kezdte a sort, majd – még szintén hétfőn – Amy Schumer kisfia is megérkezett. Pénteken pedig a hatalmas Kardashian-West páros is jó eséllyel kiterjeszkedik: nemsokára a kezükben tarthatják a negyedik csöppségüket!

North, Saint és Chicago kisöcsit kap, akit már béranya hordott ki, akárcsak az egyéves kort januárban betöltött hármaskát. Hogy a szülőszobába is beengedik-e Westéket, az egyelőre nem derült ki – mindenesetre csütörtök este Ellen DeGeneres műsorában jelentkezett be Kim, aki akkor már a kórházban várakozott férjével. Legutóbb, a kis Chi világrajöttekor a szépségmogul jelen lehetett, aki placenta-leválás veszélye miatt kényszerült arra, hogy ilyen segítséget vegyen igénybe.

via GIPHY

A stúdióba a celebkirálynő már nem is tudott bemenni személyesen – ott volt viszont a nagyi, Kris Jenner, akit legidősebb gyermeke, a 40 éves Kourtney egy sereg unoka kíséretében lepett meg. Westék ötéves nagylánya, annak hároméves öccse és 15 hónapos kishúga került adásba, és még három unokatesó is velük szerepelt. A 63 éves momagert derült égből villámcsapásként érte a gólyahír:

Mi a fenét ücsörgünk mi még itt? Ellen, azonnal pattanjunk kocsiba!

idézi a Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

I surprised @KrisJenner with 6 of her grandchildren. Then I surprised her with one more. Sending love to you, @KimKardashian and Kanye!

A post shared by Ellen (@theellenshow) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.