Gamer

Itt van 5 ígéretes játék, amit bemutattak a 2017-es Game Awards díjátadón

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.08 | 18:12

Harmadik alkalommal rendezték meg a Game Awards díjátadót, ahol szokás szerint bemutatják a legfontosabb trailereket, így a gamereknek világossá válik, mivel fogják nyomni jövőre.

Ha lemaradtál a Game Awards legfontosabb bejelentéseiről, ne aggódj összeszedtük neked azokat a trailereket, amiket mindenképpen látnod kell. Ha a díjátadó eredményeire vagy kíváncsi, na meg arra, hogy melyik lett az év játéka, kattints ide.

A PUBG új pályája

A Player Unknown’s Battlegrounds új pályáját több millió játékos várja hónapok óta, ami egyébként egy Latin-Amerika beütésű sivatag lesz. A játékban ez lesz a második pálya, a neve pedig Miramar, itt élhetik át a gamerek a sivatagi Battle Royale feelinget, a kopár hegyek és félig lerombolt városok között. A pályával együtt új fegyverek és járművek kerülnek a játékba. Mindez december 20-án, amikoris a játék kilép a tesztfázisból, és hivatalosan is megjelenik, nemsokára még telefonra is.

Fortnite 50 vs.50 játékmód

A PUBG hatalmas sikere után nem csoda, hogy megjelentek más Battle Royale játékok, telefonokra és PC-re is. A legjelentősebb ilyen játék a Fortnite: Battle Royale, persze csak a PUBG után. Ehhez jön most egy új játékmód, ami teljesen újnak számít ebben a műfajban. Az 50 vs. 50 nagyon érdekes lesz, és a játékot fejlesztő cég, az Epic azt közölte, hogy a mód csak limitált ideig lesz elérhető, mondjuk lehet, hogy ez csak beetetés.

Könyvből film, majd játék: World War Z

Manapság már egyre gyakoribb, hogy egy világot mindenhova kiterjesztenek, ilyen a Warcraft, amiből több játék, több könyv és egy film is készült. A Gyűrűk ura is ide sorolható, könyvek, filmek, és rengeteg játék, még LEGO Gyűrűk Ura is van, igazi LEGO-ban, és videójátékban is. A World War Z-vel is ez történik, szóval lehet, hogy lesz mivel játszanod, ha még nem találtál egy neked tetsző zombis játékot.

Egy titokzatos ismeretlen

Ez a videó érkezett a From Software-től, attól a stúdiótól, akik a Dark Souls-t és a Bloodborne-t is csinálták. Ezek a játékok híresek a hátborzongató és sötét világukról, ahol tényleg egy horrorban érezheted magadat. A legújabb trailer egy ismeretlen projektet villant meg, aminek még neve sincs, de ismerve a stúdió múltját, és szemügyre véve a videóban felbukkanó véres valamit, arra lehet következtetni, hogy ez is egy nyomasztó játék lesz, amit annyira fogunk imádni, mint az előzőeket.

A Way Out

Az E3 játékshow-n mutatták be először, viszont most érkezett egy új trailer. Ezt a játékot arra találták ki, hogy egy barátoddal játszd, nem úgy, mint a legtöbb sztori alapú játékot. A játékot fejlesztő cég, az EA most is egész jó fej volt, mint nem rég a Battlefront 2 esetében, ha megveszed a játékot, kapsz még egyet, hogy megoszthasd azzal, akivel nyomni szeretnéd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló