Unatkozom

Itt a tökéletes szilveszteri műsor: meztelen nők és gyenge poénok az év utolsó éjszakájára

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.31 | 20:08

Megidézzük a klasszikus magyar tévés újévi műsorok szellemét, amikor még 10 percenként mutatni kellett egy pár cicit, két rossz kabarétréfa között. Bónusz himnusz, társasjáték ötletek, balesetvédelmi oktatás és persze kiváló receptek és italok az ünnepi asztalra.

A tökéletes szilveszter rengeteg együtthatóból áll, és a legapróbb tökéletlen részlet is romba döntheti az év legnagyobb bulikáját. Épp ezért nem is bíztuk a véletlenre, inkább összeállítottuk nektek a tökéletes receptet hozzá! Ha pontosan követitek az utasításainkat, a megaparty garantált. Ráadásként pedig még meztelen nőket is mutogatunk. Ezt nézzétek, ne a tévét!!!

Az első, és egyben legfontosabb feladat a megfelelő kaja beszerzése. Még nem késő elkészíteni a TV Fazék sztárszakácsai által összeállított menüt, ami laktató és egészséges fogásokból áll. Legnagyobb kedvencünk a szardíniás előétel vodkával (13:00-tól) és a magyar gasztronómia csúcsa, a méltán híres Márta-szelet:

Ez után még Palvin Barbi is megnyalná a száját.

A szilveszter sajnos nem csak a lazulásról szól, sajnos néha kellemetlen helyzeteket is meg kell oldanunk. Ilyen lehet a hivatlan vendégek eltávolítása a buliból. Aki 7 deciliternél kisebb űrmértékű pezsgősüveggel érkezik, attól érdemes még a buli elején megszabadulni. Ehhez az alábbi videóban látható az oktatóanyag:

Az ideális vendég amúgy is így érkezik:

Most, hogy végre összeállt a megfelelő emberanyag, ideje megkezdeni az italozást. Aki többre vágyik a hétköznapi piáknál, az alábbi videóból meríthet ihletet. Sör tejjel, állatpéniszekkel ízesített kínai különlegességek, valamint csilis vodka, ami erősebb a legdurvább paprikáknál is. Ezek előnye, hogy fogyasztásuk után, nem is kell megvárni az éjfélt:

Fontos! Lehetőleg ne öntsük mellé az alkoholt, mert drága!

Az éjfélig hátra lévő idő eltöltésére több ötletünk is van. A világ legjobb és legegyszerűbb társasjátékával például nem lehet hibázni:

De lehet nézegetni vicces videókat a neten. Mi az alábbival kezdenénk, nem felejtettük el ugyanis, hogy Donald Glover, mielőtt Childish Gambino néven menő zenész, majd menő színész is lett (ő lesz Lando valamelyik jövőbeli Star Wars filmben), eredetileg komikusnak készült, és ilyen remek kis videókat készített. A Memento című film ismerői előnyben:

Hopp, az előbb kihagytunk egy meztelen nőt. Most pótoljuk. Mostanra valószínűleg elfogyott a Márta szelet, de van helyette pizza szelet:

Ez után lehet, hogy többen már táncolni is akarnak majd. Olyan zenét választottunk, aminek már a címe is az, hogy tánc. Sőt, tánc, tánc, tánc:

Remélhetőleg azonnal ilyen hőfokon indul be a buli:

Nagyon fontos! Figyeljünk oda, hogy csak szakemberek kezébe kerüljön bontatlan pezsgős üveg!

A felbontott pezsgő szakszerű felhasználását Drake legújabb klipjéből tudjuk elsajátítani:

A magyar himnusz meghallgatása után pedig rögtön tegyük is fel a playlistre a világ legbulisabb himnuszát, az uruguayit!!!

Remélhetőleg sikerült megidéznünk a ’80-as évek szilveszteri műsorainak hangulatát! Biztonságos szórakozást és boldog új évet kívánunk minden egyes olvasónknak!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló