Érdekes

Egy autóbaleset miatt lett 190 kilós kamaszból vérprofi személyi edző

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.14 | 16:18

A Los Angeles-i Jordan Grahm mindig is a testesebb gyerekek táborát erősítette, senki se hitte volna, hogy 100 kilós fogyásra képes.

Az iskolában rengeteget csúfolták alkata miatt, az édesanyja volt egyetlen mentsvára, aki mindenben mellette állt, és épp arra készült, hogy a segítségével szabadul meg a túlsúlytól. Egy napon azonban, amikor Jordan csupán 14 éves volt, édesanyja szíve megállt, és az asszony nem kelt fel többet. A kamaszfiú innentől nem csak az ételbe, de a drogokba és az alkoholba is menekült mélységes gyászában.

Végül egy autóbaleset, ami kis híján az életébe került, hozta meg a változást. Ott ült a sürgősségin, és abban a pillanatban tudatosodott benne: változnia kell, ha túl akar élni. Amint felépült, azonnal megkezdte az életmódváltást, ami új étrenddel, sok lemondással és rendszeres sporttal járt.

A sikeres mázsás – 113 kilós – fogyás után Jordan dietetikusnak és személyi edzőnek tanult, ami voltaképpen megmentette az életét. Azóta azon dolgozik, hogy sorstársainak is segítsen lefogyni, ami szerinte nem elsősorban a külső, hanem az egészség és a fittség miatt fontos.

Ja, és a kutyákat imádja!


Forrás: Ragazze.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.