Bulvár

Aranybányára talált, aki megvette Lópici Gáspár házát

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.23 | 17:52

Szilágyi István házának új tulajdonosa nagyon jó boltot csinált.

A fia által meggyilkolt Szilágyi István színész házát kevesebb, mint fél óra alatt adták el egy árverésen, Budapest XVII. kerületében. A helyiek által horrorházként emlegetett, romos ingatlan akár az árverésen kifizetett vételár kétszeresét is megérheti.

A romos házra a színész és neje komoly bankkölcsönt vett fel,

a harmincmilliós hiteltartozást pedig nem tudták visszafizetni. Miután a színész özvegye is elhunyt a bank elárverezte a házat, mert a gyilkosságért életfogytiglanra ítélt örökösnek nem volt esélye rendezni a tartozást.

A ház végül harminchat millióért ment el,

ami nagyon jó árnak számít a környéken. Az ingatlan Rákosliget kedvelt részén áll és a helyi rendeletek értelmében szinte bármi építhető rá. Az új tulajdonos felhúzhat egy három-, vagy akár négylakásos társasházat, de építhet irodákat, vendéglátóegységet, kiskereskedelemmel foglalkozó üzletet, vagy akár egészségügyi, vagy oktatási célú ingatlant is a nagyjából 800 és 1000 négyzetméter területű telekre. Ha csak azt vesszük, hogy

egy hasonló adottságú telket most 79 millió forintért kínálnak a környéken,

a vevő már azzal is jól járt, ha csak tovább értékesíti a szerzeményét, hiszen már azzal is kétszer annyit keresett, mint amennyiért megvásárolta – írja a Bors.

Nem hiszed el, ki örökölte meg Szilágyi István házát


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Nem vagyunk kint a vízből
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 11.