Bulvár

Páros lábbal szállt bele Dancsó Péter Tóth Gabiba

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.15 | 14:18

Dancsó Péter sem tudta kihagyni, hogy reagáljon Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának hírérére.

Osváth Zsolt Tóth Gabiék válásáról: “Tudom, most azt várjátok, hogy minden k*rvának elhordjam”

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bombaként robbant a hír, hogy véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata. A szakítás hírét a sztárséf osztotta meg közösségi oldalán, nem sokkal később az énekesnő is megszólalt. Krausz Gábor a hírek szerint már el is hagyta a családi otthont. Nem kellett sokáig várni, hogy elinduljanak a találgatások, majd több fotó is napvilágot látott. Tóth Gabi is megszólalt a szakításaután, de nem sokkal később törölte is. A hírek szerint Tóth Gabi már össze is költözhetett új párjával, Krausz Gábor pedig egy időre magához költöztette a közös kislányukat egy ismerős állítása szerint.

Ezért szakított a befricskázott Tóth Gabi meg a Krausz!

Dancsó Péter ezzel a címmel készített videót, amit 22 óra leforgása alatt több mint 200 ezren néztek meg. A magyar youtuber nem először készített ehhez hasonló szakítós videót, négy hónappal ezelőtt Tóth Andi és Marics Peti is megkapta a magáét.

Túrázni készülsz? Akkor ezt a videót látnod kell! 

 

Ebből a közleményből számomra elsőként az derült ki, hogy Tóth Gabi megvette a pipát az Instán 15 dollárért. Akinek most lett kék pipája, miután pár forintért bárki megveheti, az a legnagyobb csicska. A kék pipától végre mindenki egy kicsit valakinek érezheti magát

– kezdte Tóth Gabi közleményének véleményezését Dancsó.

Vajon, ha valaki éveken keresztül mások arcába tolja a magánéletét, akkor joggal kérheti-e az illető, hogy tartsák azt tiszteletben?

– tette fel a kérdést a youtuber.

A teljes videó itt tekinthető meg:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.