Bulvár

Osváth Zsolt Tóth Gabiék válásáról: “Tudom, most azt várjátok, hogy minden k*rvának elhordjam”

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.15 | 11:18

Osváth Zsolt nemrég a YouTube csatornáján kommentálta Tóth Gabi és Krausz Gábor válását.

Tóth Gabi
Fotó: TV2

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bombaként robbant a hír, hogy véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata. A szakítás hírét a sztárséf osztotta meg közösségi oldalán, nem sokkal később az énekesnő is megszólalt. Krausz Gábor a hírek szerint már el is hagyta a családi otthont. Nem kellett sokáig várni, hogy elinduljanak a találgatások, majd több fotó is napvilágot látott. Tóth Gabi is megszólalt a szakítása után, de nem sokkal később törölte is. A hírek szerint Tóth Gabi már össze is költözhetett új párjával, Krausz Gábor pedig egy időre magához költöztette a közös kislányukat egy ismerős állítása szerint.

A ZSHOW time című csatornán Osváth Zsolt komolyan kifejtette véleményét Tóth Gabiról, és a félrelépési botrányról. Azt is elmondta, úgy gondolja, valószínűleg nem lesz szimpatikus sokaknak a véleménye:

Senkinek nincs köze ahhoz, hogy mit csinál a másik a hálószobájában, pajtában, backstage-ben… Ameddig az kölcsönös megegyezésen és törvényes kereteken belül zajlik.

A hűtlenségről ugyanakkor megvan a véleménye:

Tudom, most azt várjátok, hogy minden k*rvának elhordjam a Tóth Gabit, de speciel ennek én nem gondolom őt. Sokszor elmondom, hogy velem is voltak hűtlenek, én is voltam másokkal hűtlen- magát a megcsalást egyébként megítélem. Nem azt, amikor egy kapcsolaton belül, nem tudom… le vannak fektetve bizonyos dealek, és nem tudom, meg vannak beszélve dolgok. Szerintem az nem a megcsalás, én azt gondolom, hogy vannak erre kiskapuk, amit érett felnőtt emberek meg tudnak, ha meg akarnak beszélni egymással, de… Ahogy a Kordáék is mondták nálam, az nagyon helyes megfogalmazás, hogy a megcsalás az az árulás. A megcsalás nem az, hogyha d*gsz valakivel – szerintem. A megcsalás az az, amikor elárulsz valakit. Az az, ami megbocsáthatatlan.

Osváth Zsolt szerint az árulás az, ami megbocsájthatatlan. Tóth Gabiék válásával kapcsolatban is Osváth Zsolt legnagyobb problámája az, hogy a nagyvilág felé az énekesnőék a tökéletes kapcsolatot és családot mutatták, közben pedig valami teljesen más történt – írja a Blikk Rúzs.

Hogy miért vannak az emberek mégis kiborulva? Szerintem, ha meg is történt a kettyintés, nem a kettyintés miatt. Ha igaz, amit a sajtó, és a neve elhallgatását kérő benfentesek állítanak, és ha igaz, amit Krausz Gábor a posztjában sejtet, és az ő erdélyi turnáján, nemcsak a mikrofont adta a kezébe a táncosa… az egyébként nem azért fontos, mert valaki csalfa volt ebben a történetben

– kezdte Osváth Zsolt, aki szerint nem azon vannak felháborodva az emberek, hogy valaki csalfa volt, hanem, hogy Tóth Gabi addig a családról és az értékeiről blogolt, és egy teljesen más képet festett az életéről.

Szabad szemmel jól látható összegért hiányolta a családját cikkekben és blogokban, ameddig az erdélyi turnén egészen új értelmet nyert a nemzeti összetartozás, ugye.

Azt viszont hangsúlyozta, hogy azt továbbra sem lehet tudni, hogy pontosan mi történt zárt ajtók mögött. Osváth Zsolt megadja a lehetőséget annak is, hogy nem úgy volt az, sőt, kijelentette:

Azért azt fontos tudni, hogy bárhogy is van, ahhoz, hogy egy házasság tönkremenjen, ott rendszerint mindig kettő ember kell. Ez nem egy hirtelen döntés, ez biztos, hogy egy folyamat.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló