Film

Koronavírus: karanténba zárták Kínában Baby Yodát

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.05 | 17:18

Pontosabban a Baby Yoda játékfigurák, amiket az országban gyártottak, nem kerülhetnek egyelőre forgalomba.

Aki Baby Yoda-figurára vágyott, most még várnia kell egy kicsit. A vírushelyzet ide is beszemétkedte magát. De lehet, hogy az egyre fokozódó pánik miatt most van ettől fontosabb dolgunk is.

Késni fognak a Disney és a Habsbro által beharangozott, a rajongók által óriási lelkesedéssel várt Baby Yoda-játékfigurák. A késés oka, hogy a játékokat természetesen Kínában gyártották, és a koronavírus miatt egyelőre nem tudják őket elszállítani az ottani gyárakból.

Nyilván nem szeretné a Disney, hogy a világ minden táján olyan ajándékokat nyomjon a gyerekek kezébe, amik egy fertőzött területről származnak, úgyhogy egyelőre kérdéses, mikor kerülnek piacra ezek a játékok.

A döntés valószínűleg komoly bevételkiesést jelent majd mindkét cégnek. A The Mandalorianból ismert karakter ugyanis elképesztően népszerűvé vált az utóbbi hónapokban, a Twitteres említései még komoly politikusokat, nemzetvezetőket is leköröztek.

Hasbro’s Baby Yoda Animatronic Figure – Official Teaser

Check out Hasbro’s Baby Yoda animatronic figure in action as it moves, makes sounds, and even summons the Force! Also known as The Child from the Disney+ ser…

Mivel elképesztően sok játékot gyártanak Kínában, hosszú távon ez a probléma nem csak Baby Yoda személyes brandjének árthat. A Hasbro egyik fejese a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy ha június-július környékén is hasonlóan feszített lesz a helyzet a járvánnyal kapcsolatban, akkor az egész világon játékhiány állhat elő.

A koronavírus hatása már az egész világ gazdaságán és kereskedelmén érezhető, legutóbb például az Apple készleteivel kapcsolatban jelentettek be rossz híreket.

Forrás: CNN

Kép: jonfavreau / Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.