Film

Az állatvédők azért lobbiznak, hogy Thor vegán legyen az új Marvel-filmben

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.21 | 14:18

Emlékezetes, hogy Thor a Bosszúállók: Végjátékban felszedett néhány felesleges kilót. A PETA most azt akarja, hogy ezektől vegán étrenddel szabaduljon meg a szuperhős.

Ráizgultak az állatvédők a hamarosan készülő új Thor-filmre, a Love and Thunderre. A PETA nyílt levelet írt a Disney-nek, amiben azt kérik, hogy a főszereplő szuperhős térjen át vegán étrendre, és úgy fogyjon le a következő Marvel-műben.

A Bosszúállók: Végjáték visszatérő poénja volt az, hogy Thor felszedett néhány kilót a film fő cselekményét megelőző években, és némi súlyfelesleggel segített megmenteni a világot Thanostól.

Úgy tudjuk, hogy meg kell küzdened egy kis súlyproblémával, a PETA pedig a segítségedre siet. Mindannyian emlékszünk, hogy Thor felszedett pár kilót a Bosszúállók: Végjátékban, szóval most az foglalkoztatja a Marvel-rajongókat szerte a Kilenc Világban, hogyan fog mindenki kedvenc mennydörgés istene visszatérni a ragnaröki testéhez a Thor: Love and Thunderben. Azt javasoljuk, hogy vegyél példát Chris Hemsworth-ről, és vizsgáld meg annak a lehetőségét, mi lenne, ha Thor kipróbálná a vegán életmódot.

– írják a levélben.

A filmet rendező Taika Waititi egyelőre nem reagált a felkérésre, így nem tudni, vegánná válik-e a Mennydörgés Istene a következő filmben. A Love and Thunder egyébként csak 2022. február 18-án érkezik a mozikba, úgyhogy bőven lesz idő meghozni ezt a döntést.

Forrás: IGN

Kép: Disney/IMDB


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló