Femin

R.Kellyt most egy húszéves lány jelentette fel, nemi betegséget kapott tőle

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.17 | 09:14

Újabb szexbotrány, a ragadozó nem tájékoztatta áldozatát a lehetséges veszélyekről.

A dallasi rendőrség vizsgálatot indított R.Kelly ellen, aki a feljelentés szerint „tudatosan és szándékosan” fertőzött meg nemi betegséggel egy 19 éves lányt. Idén ért véget a nő és a sztár 11 hónapig tartó viszonya. Kelly menedzsmentje még nem reagált érdemben a vádakra, de az énekes képviseletében már annyi elhangzott, hogy

kategorikusan elutasítanak minden vádaskodást.

Az idén már a 20. életévébe lépett nő a személyazonosságát nem fedi fel, de szabályosan tett panaszt az 51 éves sztár ellen, a hét végéig pedig kereset benyújtását is tervezi.

Thomas Castro rendőrkapitány elárulta, hogy nem szexuális zaklatásként tekintenek az ügyre, viszont Texasban a nemi betegséget a másik fél figyelmeztetése nélkül átadó személy a bántalmazói kategóriába esik.

? ? ?

A post shared by R Kelly (@rkelly) on

A nő ügyvédje, Lee Merritt azt is állítja, hogy Kelly emberei behívták védencét a férfi egyik tavalyi koncertje után a backstage-be. Onnantól kezdve a 19 éves lány az énekes szexuális kultuszának tagja lett: fizették a repülőútjait a koncertjeire, és a hotelekben a szállását is.

via GIPHY

A nő szerint ez idő alatt kapta el a herpesz-vírus fertőzést, és több hárem-taggal is találkozott akkortájt. Merritt szerint

Próbált szabadulni a helyzetből, de a részévé lett, és az életstílusává vált az, hogy Kelly kitartja.

Idén lett pozitív a herpesz-tesztje a nőnek, aki félti a személyazonosságát – nem szeretné, ha innentől ő válna a betegség arcává. A felső-középosztályból származik, a családja támogatja – így nem Kelly pénzére hajt. Azt szeretné elérni, hogy az énekes kezeltesse magát, és azokat a partnereit is segítse ebben, akiknek még átadta a kórt – említi meg a Dallas News.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló