Tech

Feltámadt halottaiból és új telefont jelentett be a Nokia

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.20 | 11:13
Nem a tudása és nem is a szépsége miatt fogják vásárolni
szerző: Microsoft

A Nokia 216-os a mobiltelefonok Zastavája. Nem menő, tíz éve is elavultnak számított, de milliókat fognak belőle eladni.

A Nokia története az elmúlt pár évből annyira kalandos, mint egy viking saga. Elárulták, eladták, megtizedelték, épp csak a hajóhadát nem süllyesztették el, mert olyan nem volt. A végén a Nokia mobilgyártó üzletága a Microsoft tulajdonába került, amely egy darabig kísérletezett még Lumia okosmobilokkal, az elemzők egyik kedvenc teremsportja a Microsoft mobilok temetése.

Az új Nokia 216-ban és 216 Dual Simben gyakorlatilag semmi sincs, ami vonzóvá vagy érdekessé tenné. A készülék 2,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely 320*240 pixeles felbontásra képes, Series 30 operációs rendszer fut rajta, a böngészője pedig az Opera mini. Memóriából 16 megabájt jutott bele, de akár 32 gigabájtos memóriakártyával is lehet bővíteni. A kamerája 0.3 megapixeles.

Mivel azonban milliószámra adnak el még mindig olcsó butatelefonokat, siker még lehet a Nokia 216-ból.

A pletykák szerint idén a cég végleg elbúcsúszik a Lumiáktól, jövőre pedig bemutatja a sokkal sikeresebb márkának számító Surface-telefonokat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.