Sorozatok

5 dolog, amit Jóbarátok Ross megtanított minden férfinak

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.02 | 16:23

November 2-án ünnepli születésnapját David Schwimmer, nyilván nekünk is a leghíresebb szerepe jutott erről az eszünkbe.

A Jóbarátok még így több mint 10 évvel az utolsó évad után is az egyik legnagyobb intézmény a televíziós sorozatok világában. Minden évben felmerül, hogy jön a folytatás, egy spin-off vagy egy reboot, de ha nem, az sem baj, mert az eredetit úgyis örökké ismételni fogják, és kétszáz év múlva is lesznek még Jóbarátok rajongók.

Friends Original Intro in HIGH DEFINITION

For same reason YouTube duplicated it. I don’t know what happened, the original .mp4 video is just 46s, just one time, and YouTube duplicated it. Sorry. Yes, it’s real. Friends in High Definition! This is the intro of the pilot, so it doesn’t have any scene of other episodes, it’s just the fountain scene!

Egy ekkora legenda mondjuk simán összenyomja a benne szereplő színészeket, Jennifer Anistonon és talán Matthew Perry-n kívül a többiek nem is nagyon tudtak kitörni a Jóbarátok kultuszából (jellemzően ők ketten is kb. minden filmjükben az a karaktert hozzák, mint a sorozatban).

Így van ezzel a most 51 éves David Schwimmer is, pedig ő keményen próbálkozik, és rendre feltűnik egy-egy szerethető szerepben. Még bőven a Jóbarátok ideje alatt a Szilikon völgyben például imádtuk, de nagyon jó volt nemrég az American Crime Story-ban is, mint Robert Kardashian. De valószínűleg ő már végleg Ross Geller marad a világ számára.

Aki viszont egy rendkívül fontos karakter a sorozattörténelemben, hiszen rengeteg dolgot tanított meg a világ hím nemű egyedeinek és/vagy egyedeiről. Ross a sorozatban amúgy is egyetemen oktatott, de a legnagyobb tanításait inkább saját példájával adta át a tudásra szomjazóknak. Most a szülinap tiszteletére összeszedtük az 5 legfontosabb dolgot, amit Ross-tól tanultunk meg.

1. Így kell utánozni a velociraptor hangját:

Ross imitating velociraptor (Friends)

Ross imitating a velociraptor for his class

2. Soha ne vedd el egy felnőtt férfi szendvicsét:

“My sandwich? MY SANDWICH!” | Friends

The One With Ross’ Sandwich | Friends 10 Times We Realised Phoebe Buffay is Crazy: http://bit.ly/PhoebeIsCrazy Subscribe to Comedy Central: http://bit.ly/SubscribeCC ———————- The One With The Birth: http://bit.ly/TheOneWithTheBirth The One With The Boobies: http://bit.ly/TheOneWithBoobies ———————- Catch Friends weekdays at 5pm on Comedy Central // Watch more of your favourite clips in our show playlist: http://bit.ly/10dsaMt Check out the Comedy Central UK website: http://bit.ly/1iBXF6j ———————-

3. Semmi szín alatt ne menj bőrnadrágban randira:

Friends – Ross’s leather pants and Elizabeth Hornswoggle

Friends Season 5 Episode 11 “The One with All the Resolutions”

4. Ha csak úgy tudsz számolni, mint egy óvodás, kerüld a barnító szalonokat:

Friends – Ross’s Tan

Friends Season 10 Episode 3 “The One with Ross’s Tan”

5. És végül a legfontosabb: ha összejössz valakivel a szakítás alatt, a volt csajod szerint az megcsalásnak minősül:

FRIENDS – S04E01 – We were on a break!

This is a short clip from the episode “The One With The Jellyfish” To see all my videos visit my website at https://sites.google.com/site/mrthomaschannel


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló