Zene

Na ne, Childish Gambino dallasi koncertjén a lábát törte?

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.25 | 09:48

Veszélyes üzem ez a show business, de nem így képzeltük el a búcsúturnét.

Szeptember 23-án Dallasban adott koncertet Childish Gambino, mely során a rapper vélhetően megsérült.

 

View this post on Instagram

 

This is one of the best videos of Sweatpants I took

A post shared by Donald Glover (@gambino_is_a_mastermind) on

Az American Airlines Centerben már lassan a vége felé tartott a buli, mikor a színész-rapper egyszer csak eltűnt a színpadról, majd váratlan fordulat következett be: nem is tért vissza ráadást adni. Pedig még 30 perc lett volna hátra a műsorból, és a Redbone, illetve a 3005 sem hangzott el – de hogy pontosan mi történt, azt csak találgatni tudták a jelenlévők.

Egy rajongó szerint Donald Glover le akart menni spárgába, de sajnos szerencsétlenül sikerült a művelet. Mások szerint egy táncmozdulatba sajdulhatott bele a lába. Glover azt ígérte előző este, hogy a This Is America turné lesz a legutolsó koncertkörútja, de azt senki sem gondolta, hogy szavai ilyen hamar valósággá válnak.

A közönség nem értette, hová lett a sztár a színpadról, még a hangulat is a tetőfokon volt. Ekkor szomorú bejelentés érkezett: vége a koncertnek. Később a rendezvény helyszíne azt közölte, hogy Gambino a lábát törte. Utólag derült ki, hogy a sztár már a pénteki vegasi koncertjére is kerekesszékben, illetve lábmerevítőben érkezett – ezek az eszközök egy korábban szerzett sérülésre utalhatnak. A kép így összeáll: a TMZ szerint a színészi pályán maradó, gyengélkedő művész ezúttal tényleg a komolyabban sérült le.

 

View this post on Instagram

 

Don’t mess with Lando’s money. #HanSolo #StarWars

A post shared by Star Wars Movies (@starwarsmovies) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló