Bulvár

„Megbántam, hogy 3 embernyi fenékimplantátumot tetettem be magamnak”

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.16 | 11:18
  • trendindex: 4

Courtney Barnes Miamiban élő influencer legnagyobb álma a hatalmas, szexi popsi volt, ám utólag már mindent megtenne azért, hogy megszabaduljon a méretes hátsótól.

„Azt mondták, edzenem kellene inkább, hogy hatalmas hátsóm legyen, de nekem a sporttól csak kisebb lett, úgyhogy kénytelen voltam lépni, hogy az álmom valóra váljon”

– mondja a fiatal nő, aki ekkor illegális, olcsó injekciósorozathoz folyamodott, ami óriási duzzasztotta a hátsóját. Olyan nagyra, hogy az akár három ember fenekét is kitenné méretét tekintve.

És innen jöttek a gondok: az egészségügyi komplikációk, mivel a bőr az irritált területen elfertőződött, elszíneződött, és fájdalom is jelentkezett. A lelki, hogy állandóan mindenki őt nézi, röhög rajta, és nem tud úgy leugrani a boltba, hogy ne akarnák lefényképezni a hátsóját. Természetesen a mozgás is nehéz ilyen természetellenes idomokkal, így Courtney egyre inkább úgy érzi, szeretne megszabadulni az óriáspopsitól.

Az orvosok nem sok jóval biztatják: egyrészt rendkívül költséges beavatkozásról van szó, másrészt pedig utána aligha lesz olyan a teste – és az élete – mint korábban. Courtney már nagyon bánja korábbi döntését, és mindenkit arra kér, hanyagolják a hasonló túlzásokat: pláne illegális beavatkozás keretében, ami csak ront a helyzeten.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló