Bulvár

Tóth Gabi keményen odaszúrt fellépése közben a fanyalgóknak

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.21 | 11:48

Az énekesnő a Fricska Táncegyüttessel lépett fel Augusztus 20-án.

Tóth Gabi
Fotó: TV2

A Blikk szerint Tóth Gabi igazán energikus volt a színpadon, látszólag nem törték meg az elmúlt hetek eseményei. A lap szerint a szerelmes pillantásokat és mosolyokat sem tudta elrejteni, amit a színpadon táncoló Papp Máté Bencének címzett.

Egyik dala felkonferálása előtt pedig kifejezetten érdekes dolgokat mondott:

Ez a dal arról szól, hogy a szakmai nehézségek nem gátolhatnak meg minket, hogy elérjük az álmainkat és mint a sárgarigó, minél magasabbra repüljünk azokon a felhőkön és szabadok lehessünk. A varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bombaként robbant a hír, hogy véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata. A szakítás hírét a sztárséf osztotta meg közösségi oldalán, nem sokkal később az énekesnő is megszólalt. Krausz Gábor a hírek szerint már el is hagyta a családi otthont. Nem kellett sokáig várni, hogy elinduljanak a találgatások, majd több fotó is napvilágot látott. Tóth Gabi is megszólalt a szakításaután, de nem sokkal később törölte is. A hírek szerint Tóth Gabi már össze is költözhetett új párjával, Krausz Gábor pedig egy időre magához költöztette a közös kislányukat egy ismerős állítása szerint. Az énekesnőt új párjával Horvátországban kapták lencsevégre, nem kellett sokat várni, hogy Tóth Gabi üzenjen.

Megszólalt Tóth Gabi új párjával kapcsolatban: Merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni

Dancsó Péter mellett Osváth Zsolt, Kajda Csaba és Sebestyén Balázsék sem hagyta szó nélkül a botrányos válást.

Borzasztóan rosszul öregedett Tóth Gabi nyilatkozata a Fricskákról


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló