Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Börtöncellában, tökegyedül szült meg egy denveri nő

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.31 | 13:45

Diana Sanchez pokoli kínokat állt ki a baba világra hozásakor, most pereskedni kezdett.

Egy mindenórás denveri nő iszonyatos fájdalmaira rá sem hederítettek a börtönben, ahol magánzárkájában végül egyedül hozta világra gyermekét. Sem egy nővér, de még egy őr sem nyitott be a cellába, hogy segítse a vajúdást. A biztonsági kamera pedig végig rögzítette a fájdalmas eseményt, és emiatt a szándékos hanyagolás miatt nemrég feljelentés is született.

Diana Sanchez még tavaly július 31-én hozta világra kisfiát, ami mindkettejük életének legszebb napja is lehetett volna akár. Ehelyett

felesleges fájdalom, gyötrelem és megaláztatás kísérte az érzelmi traumát.

– áll a beadványban. A sajtónak a 27 éves nő ügyvédje juttatta el a szülésről készült felvételt. A már szabadlábon lévő felperes több, mint egy éve élvezte a Denver County Jail vendégszeretetét. 2018 július 14-én csukták le, csalás vádjával: a lánytestvére nevére állított ki csekket.

A fogvatartott egyből jelezte, hogy nyolchónapos terhes. A szülés napján hajnali ötkor szólt az őröknek, hogy úton van a kicsi. Állítólag nyolcszor beszéltek is vele a nővérek, közben az összehúzódások egyre csak erősödtek.

Ahelyett, hogy azonnal szülőszobára vitték volna, inkább kivártak. Pedig gyors orvosi beavatkozásra lett volna a kismamának szüksége.

A személyzet tisztában volt a helyzet komolyságával, ugyanis a biztonsági videófelvétel megőrizte a kétségbeesett sikolyokat. De nem léptek közbe, és így a kisfiú délelőtt 10:44-kor szinte önállóan jött világra. 11-re értek ki a tűzoltóság orvosai, akik elvágták a köldökzsinórt, és ellátták a babát-mamát.

De addig a börtön alkalmazottai arra sem voltak hajlandóak, hogy a magzatvizet eltávolítsák a baba légútjából, és antibiotikumot cseppentsenek a szemébe. Az ilyenkor javasolt K-vitaminról és hepatitis-B injekcióról nem is beszélve. A kereset tételesen említi Denver városát és a megyét is, illetve az illetékes egészségügyi szerveket, plusz név szerint hoz négy őrt és két nővért is. A várandós nővel ráadásul metadont szedettek, amivel a drog-elvonását kezelték. Ez a kúra veszélyes lehetett volna a magzatra is, teszi hozzá az nbcnews.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló