Bulvár

Előkerült egy Kardashian-ékszer!

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.11 | 10:52

A 13 darabos kollekcióból, melyet a múlt héten Párizsban raboltak el a celebtől, egy furcsamód meglett.

Otóber 3-án, rendőrnek öltözött fegyveresek tulajdonították el az értéktárgyakat Kanye West nejétől a Hotel Pourtalès nevű magán apartmanból. A lenyúlt ékszerek összesen akár tízmillió dollárt is érhetnek, egy húsz karátos Lorraine Schwartz-gyémántgyűrűvel az élen, mely a maga négymillió dollárjával bizony komoly veszteség.

 

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 29: Kim Kardashian attends the Balmain show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2017 on September 29, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Imagesfotó: www.gettyimages.com

 

Most egy nyaklánc került elő, jelenti a Huffington Post, melyet egy járókelő talált meg a szálláshoz közel, a járdán. A Jacob and Co platina-keresztet, gyémánt berakással a rendőrség tüzetes vizsgálatnak veti alá: DNS-nyomokat keresnek, melyek elvezethetnek a tettesekhez.

Valószínűleg az egyik rabló, aki biciklivel próbált távozni a helyszínről, esett el, és hagyta el az egyébként $33,180-t érő, a többihez képest kevésbé értékes kincset – de a rendőrség szerint itt dupla csavarról van szó. A rendkívül okosan megszervezett akció megvalósítói az utcai kameráknak rendezték meg a jelenetet, amatőröknek beállítva saját magukat. Film lesz ebből Hollywoodban, akárki meglátja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.