Bulvár

Előkerült egy Kardashian-ékszer!

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.11 | 10:52

A 13 darabos kollekcióból, melyet a múlt héten Párizsban raboltak el a celebtől, egy furcsamód meglett.

Otóber 3-án, rendőrnek öltözött fegyveresek tulajdonították el az értéktárgyakat Kanye West nejétől a Hotel Pourtalès nevű magán apartmanból. A lenyúlt ékszerek összesen akár tízmillió dollárt is érhetnek, egy húsz karátos Lorraine Schwartz-gyémántgyűrűvel az élen, mely a maga négymillió dollárjával bizony komoly veszteség.

 

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 29: Kim Kardashian attends the Balmain show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2017 on September 29, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Imagesfotó: www.gettyimages.com

 

Most egy nyaklánc került elő, jelenti a Huffington Post, melyet egy járókelő talált meg a szálláshoz közel, a járdán. A Jacob and Co platina-keresztet, gyémánt berakással a rendőrség tüzetes vizsgálatnak veti alá: DNS-nyomokat keresnek, melyek elvezethetnek a tettesekhez.

Valószínűleg az egyik rabló, aki biciklivel próbált távozni a helyszínről, esett el, és hagyta el az egyébként $33,180-t érő, a többihez képest kevésbé értékes kincset – de a rendőrség szerint itt dupla csavarról van szó. A rendkívül okosan megszervezett akció megvalósítói az utcai kameráknak rendezték meg a jelenetet, amatőröknek beállítva saját magukat. Film lesz ebből Hollywoodban, akárki meglátja.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.