Horoszkóp

A Kos felpörög, az Oroszlán meghúzza a határokat – Horoszkóp 2024. június 1.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.01 | 10:00

A nyár első napja nagyszerű lehetőségeket tartogat mindenki számára. A napi horoszkóp szerint most mindenképpen érdemes kiélvezni a nap minden percét!

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold szombaton reggel a Kos jegyébe lép, ami nagy megkönnyebbülést jelent számodra. Végre tisztán látod a részleteket, és visszanyered az energiádat. Nagyon jó a kedved, és a környezetedben is jó a hangulat!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Merkúr és az Uránusz együttállását még szombaton is érezheted. Kezd már kicsit eleged lenni az újabb és újabb fordulatokból. Legyél tisztában vele, hogy nagyon ügyesen veszed az akadályokat. A mai nap váratlan, örömteli eseményt hozhat.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az Ikrek Jupiter és a Kos Hold nemcsak a jó hangulatról gondoskodik, hanem arról is, hogy valóban legyen minek örülnöd. Jó híreket kaphatsz, vagy egyszerűen elsimulnak bizonyos problémák a környezetedben.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Lehet, hogy kompromisszumokat kell hoznod bizonyos terveket illetően, ami először lehetséges, hogy nem igazán tetszik. A hosszú távú terveidet illetően viszont bebizonyosodik, hogy jól döntöttél.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton igazán kiegyensúlyozott leszel – de csak egy bizonyos pontig. Lehetséges, hogy valakinek sikerül elérnie ezt a pontot, sőt, túl is mehet rajta. Ahelyett, hogy felkapod a vizet, vegyél néhány mély levegőt, számolj el tízig, és húzd meg a határokat.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton akkor tudsz a legjobban töltődni, ha valamilyen aktív kikapcsolódást választasz. Menj túrázni, kirándulni, sőt, strandolni, ha az idő engedi! Ez igazán feltölt, és magasabb perspektívából tudod aztán látni a dolgokat.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyon eredeti a gondolkodásod ezen a napon. Tehetsz néhány olyan kijelentést is, amivel picit megleped a környezetedet. Az is lehetséges, hogy olyan beszélgetésbe kapcsolódsz, ami váratlan fordulatot vesz.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon jól működik az intuíciód, és egy személlyel kapcsolatban hallgatnod is kellene a megérzésekre… Az illető nem őszinte valamiben, vagy egyszerűen csak irigy, rossz indulatú. Mint mindig, most is könnyedén leszereled.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton a kalandozó kedved találkozhat egy érdekes lehetőséggel, amikor kipróbálhatsz valamit, vagy részt vehetsz valamiben, ami már izgatja a fantáziádat egy ideje. Ne morfondíroz rajta sokat, hanem vágj bele!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Kos Hold a cselekvésnek kedvez. Éppen ezért szombaton bármennyire is fáradtnak érzed magad, mindenképpen sétálj, kirándulj vagy kertészkedj legalább egy kicsit. A természet most is feltölt, mint mindig. Délután váratlan üzenetet, hívást kaphatsz, de örülni fogsz neki.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha volt olyasmi, ami a közelmúltban nem sikerült, vagy nem volt alkalmad belefogni, ez a nap kitűnő második esélyt ad. Itt az idő, hogy lépj vagy ugorj. Kezdj bele most, legyen az bármi. A vállalkozó kedvedet siker koronázza!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon is kedvező nap a mai a régen nem látott barátokkal való találkozásra. Ha még keresed a párodat, most az utadba sodorhat az élet egy nagyon is karizmatikus személyt, aki szinte lehengerel a stílusával. Meglepetést is hozhat a nap.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.