Film

Rambo visszatér, szerencsére már nem Stallonéval

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.29 | 14:47

Mindenki emlékszik a félmeztelen, fejpántos Sylvester Stallonéra, aki John Rambo szerepében pusztít egyszemélyes hadseregként. A figura hamarosan visszatér, de már más színész játsza.

via GIPHY

A Nu Image/Millennium Films felújítja az 1980-as évek egyik nagy klasszikusát, a Rambót – tudta meg a The Hollywood Reporter. A forgatókönyvet Brooks McLaren írja, a filmet pedig Ariel Vromen rendezi (tőle legutóbb a Criminal, magyarul a Beépített tudat című filmet láthattuk).

Az új film munkacíme Rambo: New Blood (Új vér) lesz, ami utalás az eredeti, 1972-es David Morrell regényre, amelynek First Blood (Első vér) volt a címe. Ez alapján készült a ’80-as években három film is, Sylvester Stallone főszereplésével, ezek máig kultikusnak számítanak – bizonyos körben.

Az öregedő Stallone 2008-ban megpróbálkozott még egy bőrt lehúzni a szériáról, de a Rotten Tomatoes értékelése szerint ez 37%-os lett, vagyis elég gyengére sikerült. A jó hír, hogy az új, immár ötödik részben – amelyről semmi mást nem tudunk, csak hogy lesz – már nem Stallone alakítja majd az egyszemélyes hadsereget, hanem egy fiatalabb színészt keresnek a szerepre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló