Külföld

Nagy a baj, már a pornóipar is beszállt Trump felvilágosításába

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.21 | 16:21

Kész gyönyör, amikor az alternatív tények visszanyalnak.

Az amerikai felnőtt szórakoztatóipar vezetőinek szövetsége elérkezettnek látta az alkalmat, hogy megszólaljon a HPV/HIV-disputában, melyet Bill Gates robbantott a minap.

A Microsoft-vezér elfecsegte, hogy Donald Trumpnak ez idáig kétszer próbálta elmagyarázni a fenti vírusok közti különbséget – de az elnökkel sajnos kudarcot vallott.

A Free Speech Coalition nevű, pornóipari dolgozókat tömörítő szervezet még pénteken tett közzé egy, az elnök számára igencsak kínos tartalmú nyílt levelet:

Drága Elnök Úr, teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy a tudomány egy nehéz, és kihívásokkal teli terület, főleg egy olyan valaki számára, aki a tényeknek ellenáll. Ám azzal, ha önnek szándékában áll elismerni a tudatlanságát, egy rendkívül fontos lépést tehet előre a tanulási folyamatban. Kérjük, legyen büszke a fejlődésre, amit elérhet! Főleg, hogy az Ön esetében egy olyan személyről van szó, aki a világ nukleáris fegyver-arzenáljának a feléhez gond nélkül hozzáfér.

A tartalmas levél írói tényleg komolyan gondolják: két és fél oldalon keresztül okítják az Államok első emberét a humán papillomavírus és az AIDS kórokozója közötti eltérésekről.

Igen, a hárombetűs rövidítések 2/3-a valóban ugyanaz, és mindkét vírus képes szexuális úton terjedni, de a hasonlóságok ennyiben ki is merülnek.

Ami Bill Gatesnek nem sikerült, azt a pornósok jobban Trump szájába tudnák rágni? A levél nem cicózik: azt is az elnök szemére veti, hogy tavaly decemberben a HIV/AIDS Elnöki Tanácsadók csoportját az adminisztrációja gyakorlatilag feloszlatta.

Ők például segíthettek volna elmagyarázni a két vírus közti különbséget. De a hatalom már csak ilyen – ha valami éppen nincs az Ön ínyére, akkor gond nélkül felszámol egy olyan programot, ami milliók életére van kihatással.

A levél végén a szexuális területen dolgozók pártfogói sürgetik Trumpot, hogy jobban ügyeljen a felnőtt szórakoztatóipar munkásainak egészségére – ugyanis ez az elnök érdeke is, az állítólagos viselt dolgainak fényében.

via GIPHY

Illetve tegyen lépéseket a fiatalokat célzó, felvilágosító kampányok támogatására is, amivel életeket menthet meg:

Önnél van a hatalom, és most már az információ is, hogyan javíthat a helyzeten.

idézi a felhívást a Huffington Post.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.