Sorozatok

Jessica Lange és Susan Sarandon a tévében csapnak össze kíméletlenül

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.20 | 18:37

A Feud című, március 5-én az FX-en induló új antológiasorozat első évadában láthatjuk majd megküzdeni egymással a két legendás színésznőt. Ráadásul két legenda szerepében.

PASADENA, CA - JANUARY 12: Actresses Jessica Lange (L) and Susan Sarandon of the television show 'Feud' speak onstage during the FX portion of the 2017 Winter Television Critics Association Press Tour at Langham Hotel on January 12, 2017 in Pasadena, California (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Jessica Lange és Susan Sarandon a Feud című tévésorozat főszereplői az idei Winter Television Critics Association Press Tour-on  Pasadenában. Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images.

Ryan Murphy antológiasorozat szakértővé vált az elmúlt évek során. Az American Horror Story és az American Crime Story után most itt a Feud, ami legendás viszálykodásokat fog bemutatni évadról évadra.

Az első, nyolcrészes évad két klasszikus hollywoodi színésznő ellenségeskedéséről szól majd. Bette Davis (Sarandon) és Joan Crawford (Lange) konkrétan gyűlölték egymást. Amikor csak lehetett, ment az adok-kapok. A 30-as, 40-es évek két nagy sztárja már az ötvenen is túl volt, amikor összehozták őket végre egy film erejéig, ez volt az 1962-es Mi történt Baby Jane-nel című pszicho-thriller. Ennek forgatását dolgozza fel a sorozat nyitóévada, ami csupa sztárszínésszel lesz tele. Sarandon és Lange mellett láthatjuk majd egy-egy szerepben, többek között, Catherine Zeta-Jones-t, Stanley Tuccit, Judy Davis-t, Kathy Bates-t, Sarah Paulsont (Murphy egyik kedvenc színésznője) és Alfred Molinat.

A két díva ellenségeskedését egész Hollywood végigkísérte, a színfalak előtt folyt minden. Davis például azt hangoztatta Crawfordról, hogy

„összefeküdt minden férfiszínésszel az MGM-nél, leszámítva Lassie-t!”

Ő pedig azt kapta Crawfordtól egyszer, hogy „egy boldog napja nem volt – és éjszakája sem – az életében.”

A forgatás alatt, sőt utána sem csitult a harc kettőjük között. Davis állítólag egy ízben annyira dühös lett Crawfordra, hogy fejbe rúgta (!). Amikor a film nagy sikerrel lefutott a moziban, és Davis-t Oscarra jelölték, Crawford kampányolni kezdett ellene. Azt nem tudni, hogy emiatt nem nyert-e.

Két színésznő szenvedélyes és gyűlölködésekkel teli, vérbő összecsapása március 5-én kezdődik, és már most nagyon várjuk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.