Autó

Öt dolog, amivel idén előrukkolhat a Tesla

Két új autó, két újítás és egy új szolgáltatás.

Fotó: Hector Retemal / AFP

Tesla Model Y
Tavaly márciusban mutatták be, és azt ígérték, hogy 2020 közepén már javában gyártják majd. Ebből arra következtethetünk, hogy az év elején már elkezdik gyártani, és az első darabokat már február vége felé le is szállíthatják.

Tesla Semi
Amikor 2017-ben bemutatták, 2019-ben akarták megkezdeni a gyártást, ez viszont csúszik, az új tervek szerint 2020-ban állnak neki. A későbbiekben 100 ezer Tesla Semi teherautót szeretnének gyártani évente.

Új akkumulátor
Tavaly megvásároltak néhány céget, akik akkumulátorok gyártásával foglalkoznak, ezen kívül pedig Elon Musk bejelentette, hogy idén már olyan aksikat gyártanak, amelyek 1 millió kilométeren keresztül szolgálnak.

Megújult Tesla Model S
A nyár végére várható, hogy frissítik a Model S és a Model X belsejét, illetve a Plaid modellnek is idén kellene érkeznie.

Tesla App Store
A Teslákban hatalmas kijelző van, ami alkalmas bármiféle elektronikus szórakozásra, legyen az játék vagy film. Így logikus lépés lenne a részükről, ha indítanának egy platformot, ahonnan beszerezhetőek az alkalmazások. Elon Musk szerint ez meg is történhet 2020-ban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.