Autó

Feltámasztja egyik legszebb modelljét a Jaguar

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.05 | 14:33

Tíz darabot újítanak fel a legendás E-típusból. Az eredeti tervek szerint, régi szakemberekkel.

Az angol gyártó 1965. és 1971. között gyártotta ezt az ikonikus sportautót, amit Enzo Ferrari egyszerűen csak úgy jellemzett, mint „A legszebb autó, amit valaha készítettek.” Az olasz tervező nem járt annyira messze az igazságtól, és a Jaguar is így tekint az E-típusra, aminek az első szériájából állítanak most helyre 10 darabot. Az eredeti tervek szerint, a régivel teljesen megegyező állapotba, a gyár saját szakembereivel. Az árára gondolni se merünk, de a gyűjtőknek úgyis minden pénzt meg fog érni egy ilyen csoda:

Jaguar Classic | E-type Series 1 Reborn

Jaguar Classic will debut its first ‘Reborn’ Jaguar Series 1 E-type at the Techno-Classica Essen show in April. E-type Reborn is a complete turn-key service from Jaguar Classic, which offers prospective customers the unique opportunity to purchase an original and highly collectible E-type direct from the vehicle’s original manufacturer.

A Jaguarnak amúgy külön műhelye van az ilyen projektekre, nem ez az első modelljük, amit rekonstruálnak, az meg külön nagyon jó reklám a cégnek, hogy ilyen modelljei vannak, amik 60 év elteltével is elvarázsolják az embereket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló