Celeb

Filléres csodaszerrel fogynak a sztárok

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.28 | 11:25

Victoria Beckham, Jennifer Aniston és Elizabeth Hurley ugyanarra esküsznek: almaecettel indítják a napjukat. A szer rendkívül népszerű lett a fogyókúrázok körében, és vannak, akik szerint tényleg csodát tesz.

A népszerűségét többek között annak köszönheti, hogy könnyű beszerezni, az ára pedig megfizethető, hiszen csak pár száz forintba kerül. Az almaecet valóban segíti az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, enyhe vízhajtó hatása van, valamint az étvágyat is csökkenti. A legjobb, ha főétkezés előtt fogyasztunk almaecetet, de mindenképpen fel kell hígítani vízzel. Egy új tanulmány szerint, amelyet egy orvosi folyóiratban, a BMJ-ben tettek közzé, a kutatók leírták, hogy egy pohár vízzel hígított almaecet elfogyasztása minden reggeli előtt hozzájárulhat a 6-8 kilogrammos súlyvesztéshez 3 hónap alatt. „Az olyan tényezők, mint az anyagcsere, a hormonális változások és a mögöttes egészségügyi állapotok, jelentősen eltérhetnek korcsoportonként, és befolyásolhatják az almaecet vagy bármilyen beavatkozás hatásait”– magyarázta a szakértő a Daily Mailnek, aki kitért arra is, hogy az almaecet savas és megtámadhatja a fogzománcot, ezért körültekintően kell bánni vele és oda kell figyelni a szájápolásra.

A sztárok is használják. „Vitaminok, vitaminok, vitaminok. Nem fogok hazudni, nagyon sok vitamint eszek, illetve minden reggel almaecetet iszom” – nyilatkozta a színésznő korábban a Harper’s Bazaarnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló