Bulvár

Nagymamája ruhájában mondta ki a boldogító igent ez a menyasszony

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.11 | 14:13

A 23 éves Jordyn Cleverly úgy döntött, hogy nagy napja nem csak róla fog szólni, hanem szeretett nagymamájáról is. Felejthetetlen meglepetéssel ajándékozta meg, méghozzá úgy, hogy a 74 éves Penny Jensen egykori esküvői ruhájában lépett az oltár elé.

Penny egyáltalán nem tudott róla, hogy mivel készül számára az unokája, de Jordyn mindenre gondolt. Az egész család be volt avatva a titokba, de a nagyi csak az esküvő napján tudta meg, hogy az általa viselt ruha új életre kelt.

Nem akartam, hogy akkor lássa meg a ruhát, mikor az oltár elé sétálok. Tudom, hogy nem bírta volna ki könnyek nélkül, mikor az a sok emlék ismét a felszínre tör

– mesélte Jordyn.

Egy kicsit én is elszédültem ezen az érzelmi hullámvasúton. Csak azt hallottam, ahogy nagyi lelkendezik. Aztán végre megöleltük egymást és a fülembe súgta: „Ebben a ruhában mentem hozzá a középiskolai szerelmemhez és most te is ezt fogod tenni.”

Kortney Peterson esküvői fotográfus örökítette meg a megható találkozás pillanatát, a képek tényleg önmagukért beszélnek.

Fotó: Instagram / kortneyjphoto


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló