Bulvár

Elképesztő: újszülöttként elrabolták, 55 év után került elő, de a szülei közben felneveltek helyette egy másik gyereket

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.20 | 11:48

Paul Fronczak története alighanem egyedi családállítást vonna maga után.

A kis Paul 1964-ben született, szülei nagy boldogságára. Egy nappal később azonban döbbenetes dolog történt: a babát elrabolták a kórházból, és nyoma veszett. A szülők, Chester és Dora Fronczak kétségbeesetten keresték, de eredmény nélkül.

Két évvel később aztán egy bevásárlóközpontban, a család otthonához közel, egy zavartan viselkedő kétévesre bukkantak, akinek aztán a rendőrség hiába kereste a szüleit. Mivel akkoriban még nem volt DNS-teszt, a hatóságok úgy sejtették, a szülő nélküli kisfiú az a baba, aki két évvel korábban eltűnt a kórházból, ezért aztán a Fronczak-család visszafogadta őt, és sajátjaként nevelte fel.

A talált gyerek később aztán folyamatosan furcsának találta, hogy cseppet sem hasonlít a szüleire, és mikor tízévesen megtalálta a gyerekrablásról szóló újságcikkeket, a család mindent elmondott neki. Mégis 2012-ig kellett várnia ahhoz, hogy az első DNS-teszt elvégzésre kerüljön, amiből kiderült: semmi köze nincs biológiailag azokhoz, akik felnevelték.

Közben egy szervezet az igazi Paul Fronczakot is megtalálta. Az 55 éves férfi egyelőre még emésztgeti a hírt, hogy nem az, akinek hitte magát, de nem tett lépéseket, hogy idős édesanyját megismerje. Apja évekkel ezelőtt meghalt már.

Képek a családról és Paulról itt…

Nyitókép: Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló