Életmód

Scarlett Johansson ezért tér vissza bombaformában a moziba

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.24 | 12:15

A Fekete Özvegy jobb kondiban van, mint valaha, még a sajtról is lemondott céljai miatt. A Bosszúállók folytatásában sem cicózik, izomból rúgja le az ellenséget.

Itt van a nyakunkon a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója, amely moziban Scarlett Johansson megint magára ölti testhezálló, Fekete Özvegy-szerkóját. A bérgyilkosos, kémkedős és pusztítós filmek egymást érik a 33 éves színésznő életében, aki edzésben kell, hogy tartsa szoborszerű idomait. Nemcsak az izmok megdolgoztatása, de a táplálkozás is fontos kérdés Johansson számára, hogy megőrizhesse kiváló kondiját. Korábbi edzője, Bobby Strom egy valódi csodafegyvert kovácsolt az apró termetű színésznőből már a Vasember 2 és az első Bosszúállók forgatására is.

Köredzés

90 percig, egy héten többször tartott a színésznőnek kombinált órákat a tréner, mely során bevetették a TRX-kábeleket, az erősítő gumiköteleket és a súlyzós gyakorlatokat is. Ez a zsírégetés és izomnövelés legkiegyensúlyozottabb módja. A szívnek is jót tesz ez a fajta edzés, főleg ha kardio-elemekkel is tűzdelik.

Étrend a lelke mindennek

Vissza az alapokhoz – még az első Bosszúállók idején többnyire vegán ételeket fogyasztott a színésznő. Tavaly a Páncélba zárt szellem idején a Clean Eating híve lett, azaz minél egészségesebben próbált táplálkozni. De egy-egy csokis sütire időnként elcsábult azért.

It’s all been leading to this. #InfinityWar #BlackWidow

A post shared by Avengers: Infinity War (@avengers) on

Harci technikák

Ha már az idomai rendben vannak, akkor lehet fokozni is az izgalmakat: az önvédelmi edzések megadják azt az erőt és rugalmasságot, ami a mozivásznon is olyan lélegzetelállító mozdulatokra teszi képessé a színésznőt. Az edzőtermek világa mellett a Kevert Harcművészetek is bevonzották Scarlettet, aki helyett – az edzéseken ugyanúgy részt vevő dublőrét – Heidi Moneymakert is láthattuk időnként akció közben. A harcművészeti tapasztalatokról a színésznő így vallott a Vogue-nak:

Sokszor összevernek. Eléggé fájdalmas a dolog.

Mértéktartás

Mindent csak mértékkel fogyassz – ez a mondás igaz Bobby szerint is.

Direkt nem mérgeznéd magad, ugye?

Ha valami nem esik jól a szervezetednek, vagy egyszerűen csak akadályoz abban, hogy elérd a céljaidat, akkor azt inkább iktasd ki az étrendedből. Ez fájóan érintette az egyébként sajtmániás színésznőt, aki ennek a finomságnak innentől már csak az illatát élvezheti. Egy korábbi videóban így vall:

Soha többé nem eszek sajtot, mert beláttam, hogy jobban működik nélküle minden porcikám.

– foglalja össze a Popsugar.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló