Film

Schwarzenegger elnök lesz az új Kung Furyban!

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.16 | 12:41

Nemcsak Fassbender és Hasselhoff, de még egy német nevű akcióhős, bizonyos Arnold Schwarzenegger is erősíti a stáblistát.

A Kung Fury folytatásáról eddig is lélegzet visszafojtva vártuk a híreket, és ahogy lassacskán összeáll a kép, egyre türelmetlenebbek is leszünk. A 2015-ös akció-paródia hamar kult-státuszba emelkedett, és úgy tűnik, a folytatás sem fog elmaradni tőle: főleg, hogy most újabb nagy név csatlakozott az eddig is izmos gárdához. Arnold Schwarzenegger is erősíteni fogja David Sandberg agyament projektjének újabb felvonását:

Arnie az az akciósztár, aki szó szerint végig küzdötte a ’80-as érát: elég, ha csak a Terminator, Predator, Emlékmás, Menekülő ember, Conan és a Kommandó kifejezéseket megemlítjük.

via GIPHY

A mostanában inkább politikai pályán – Kalifornia kormányzójaként is – mozgó, osztrák származású színész nagy álma teljesül nemsokára: az amerikai elnököt alakíthatja a készülő mockbusterben, melynek munkálatai nyáron kezdődnek meg.

A 70 éves ex-testépítő kollégái a ’80-as évek másik ikonikus akcióhőse, a 65 éves David Hasselhoff, és a 41 éves Oscar-jelölt, Michael Fassbender lesznek. A Kickstarterről Cannesba jutott, első rövidfilmre 40 millióan voltak kíváncsiak eddig, így a folytatódó produkció további sikeréhez sem férhet kétség, a Holywood Reporter szerint.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló