Film

A Pixar rendezői hatalmas rövidfilmet hoztak össze a szabadidejükben

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.16 | 16:55

A Pixar stúdióban készült a legjobb animációs filmek nagy része az utóbbi tíz évben. Most egy szabadidőben összerakott, 5 évig készített western sztorival aratnak.

Toy Story, Wall-E, Verdák, Fel!, Lecsó, Szörny Rt. és ez nem az összes Pixar mozi, ami hatalmas siker volt. A stúdió gyerek és családi filmekkel arat, de a mozik készítői másra is vágynak. Most egy felnőtteknek való sztorival indultak, amit a szabadidejükben raktak össze. A Borrowed Time című rövidfilmet egy sor nemzetközi filmfesztivál ismerte el, és megnézhető.

A Pixar stúdiónak van egy programja, amiben a stúdió nem mindennapi felszereltségű technikai eszközeit a kihasználaltlan időben igénybe vehetik a dolgozók saját ötleteik megvalósítására. ezt használta ki  Andrew Coats & Lou Hamou-Lhadj, akik

rácáfolva az animációs műfaj közhelyeire, egy felnőtteknek szóló kisfilmet hoztak létre.

A Pixar programjában vannak még hibák, mert a valamivel több mint 6 perces rövidfilm elkészítése 5 éven át tartott. A készítők elmondták, hogy az eszközökhöz hozzáférni egyszerű volt, de egyeztetni azokkal, akik értenek is hozzá, és beszervezni őket a munkába, már jóval nehezebb. De megnézve az idősíkokban ugráló western kisfilmet, megérte.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló