Infotech

Mostantól a Facebookon a kommentekre is küldhetjük a reakciókat

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.04 | 14:13

Szívecske, csodálkozó és morcos fejek, lassan már nem is kell írni a Facebookon. Ezzel az újítással még teljesebb lesz a mindennapi kommentolvasó körút, sok értelme ugyan nincs, de legalább van ilyen is.

Mikor a Facebook bevezette öt új reakcióját a Like mellé, szinte felrobbant az internet. Az ismerősök posztjait egyből szívecskézni kezdte mindenki, de megszámlálhatatlanul röpködtek a bosszankodó fejek, vagy éppen a csodálkozó arcok is. És röpködnek azóta is, hiszen a dolog mostanra odáig fajult, hogy a Facebook kénytelen volt bevezetni a már ismert reakciókat a kommentekre is! Számítottunk rá, hogy eljön ez a nap, hát most megérkezett!

Az újítás egyelőre csak az asztali gépeken és laptopokon netezők számára elérhető, a mobilos verziót csak későbbre ígérik. A használat módja a videóból is látszik, tökéletesen megegyezik a már posztoknál megismert folyamattal. Az egeret a Like felirat fölé húzva megjelennek a különböző reakciók, mostantól tehát még színesebben fejezhetjük ki érzelmeinket a posztok alatti kommentekre.

Lassan már ott tartunk, hogy saját posztjainkat leszámítva írni szinte felesleges lesz a Facebookon. Lényegében mindent kifejezhetünk a reakció gombokkal, de ha valaki mégis kommentelésre adná a fejét, arra se kell válaszolnunk, csak beszívecskézzük vagy odavágjuk a morci fejet és kész is.

Címoldali kép forrása: newsroom.fb.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló