Zene

Lövés dörren? Lil Wayne-nél gyorsabban senki se iszkol a színpadról!

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.09 | 09:16

A rutinos rapper tudja, hogy jobb elkerülni a bajt.

Lil Wayne nem az a ráérős típus, aki feltételezett lövések eldörrenése után óráig szeretne részt venni egy elnyúló helyszínelésen, kihallgatáson.

 

View this post on Instagram

 

You know what I’m on all summer @originalbumbu #Bumbu

A post shared by Lil Wayne (@liltunechi) on

Főleg hogy percekkel korábban még az A3C fesztivál színpadán tette a dolgát. A szombat éjszakát (október 6.) hamar eldöntötte, hogyan akarja folytatni, amikor egy hang a közelében elkiáltotta magát, hogy

Valaki lövöldözött!

Erre azonnal kitört a pánik. Weezy ilyenkor ugyanúgy viselkedik, mint más koncertlátogató: menekülőre fogja. Leiszkolt a lépcsőn, bepattant a lakókocsiba – véletlenül sem kockáztatta, hogy baja essen.

De hibáztathatjuk azért, hogy félti az életét, maga mögött hagyván még a rajongóit is? Volt már, hogy Atlantában 2015-ben a turnébuszára lőttek, így van tapasztalata hasonló ügyekben. Egy fesztivál pedig amúgy sem a fegyelmezett helyzetkezelésekről ismert. Így is lett: nagyjából egy tucat vendég lökdösődni kezdett, és orvosi segítségre is szorultak páran. A kivonuló rendőrök szerint egyáltalán nem biztos, hogy fegyvert sütött el bárki is. De a tömeg már csak ilyen: egy rossz hírtől is halálosan megrémül – teszi hozzá a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

#CarterV Thank you ???? #uproarchallenge

A post shared by Lil Wayne (@liltunechi) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló