Autó

Ez a szuperlimitált Bugatti karosszéria nélkül is tökéletes mestermű

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.21 | 15:18

10 darab készült összesen belőle, és a megrendelők türelmesen várnak. Most láttuk a képeket, és azt gondoljuk, megéri várni!

Már két éve, 2019-ben leplezte le a Bugatti a Centodieci névre keresztelt modellt, ami éppen úgy a Chiron alapjára épül, mint a Divo és a Bolide, de nem a jövőbe mutat, hanem a múlt előtt állít méltó emléket, méghozzá a kilencvenes évekbeli EB110-nek. Szóval biztosak lehetünk abban, hogy nem véletlenül jelent a neve száztízet olaszul.

A Centodieci kollekció összesen csak tíz példányt foglal magában. Az összes modell elkelt, annak ellenére, hogy közel három milliárd forintos árcédulát kaptak. Azonban elég türelmesek lehetnek a vevők, hiszen a modell még mindig nincs kész. Azonban a gyár végre megmutatta karosszéria nélkül, de azt kell mondani, így is maga a tökéletes mestermunka.

Az alap 8 literes, 16 hengeres motorja képes padon leadni az 1600 lóerőre növelt teljesítményt. Erre kerül majd a karosszéria, amiket már képeken ugyan láttunk, de tesztpályára nem vitték még ki. De hamarosan ki fogják, hiszen a vevők legkorábban 2022-ben vehetik át az autójukat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló