Autó

Másfél millió dolláros áron eladó az autó, amiben meggyilkolták Tupac Shakurt

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.28 | 14:42

Egy fekete BMW V12 modellről van szó. Az autó az elmúlt évtizedekben kézről kézre járt, volt egészen ramaty állapotban is, ám a Celebrity Cars nevű cégnek.

A zenész, rapper, költő és színész Tupac Shakurt Las Vegasban lőtték agyon 1996. szeptember 7-én. Az említett autóban anyósülésén ült, mellette a nagyhatalmú, félgengszter lemezkiadó, az autót is bérelő Death Row főnöke, Suge Knight, aki a BNW-t vezette. Megálltak egy pirtos lámpánál, amikor melléjük gurult egy Cadillac – a többi pedig már a popkultúrtöri.

Az autó annak idején 80-90 ezer dollárba került újként, most viszont, felújítva másfél millióba, csak mert ebben ölték meg Tupacot. Az autó külseje azóta változott, golyóütötte nyomok nincsenek rajta (pedig ha akad rá érdeklődő, a mai napig az az első kérdés, hoigy látszanak-e a golyó ütötte nyomok), viszont az egyedi belső tere ugyanolyan, mint volt, ott nem cseréltek ki semmit. Apró érdekesség még, hogy annak idején az autót golyóálló kivitalban is a piacra dobták, de ez pont nem olyan volt. Egyébként nagyjából 193 ezer kilométert futott eddig a gép, ami az elmúlt évtizedekben még annyira ramaty állapotba is került, pont a felújítása előtt, hogy még a kerekei sem forogtak. Tényleg csak az mentette meg az autóbontótól, hogy ebben lőtték le Tupacot.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...