Autó

Az igen! Aston Martin szalon nyílik Magyarországon

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2019.08.01 | 17:18

Jövő májusban.

Importőri szerződést kötött a luxusautó-gyártó Aston Martin a Gablini csoporttal, amely jövő májusban szalont nyit Magyarországon a brit márka számára. A megállapodást csütörtökön Budapesten írta alá Thomas Kiesele, az Aston Martin európai elnöke és Gablini Gábor, a magyar társaságcsoport alapító-tulajdonosa.

Fotó: Pixabay

Az aláírás alkalmából tartott sajtótájékoztatón elhangzott: a márkát Magyarországon vezetik be a közép-kelet-európai térségben először, ez a szalon szolgálja majd ki Szlovéniát, Horvátországot, Szerbiát, Bosznia-Hercegovinát és Albániát is. Az importőr arra számít, hogy már az első tört évben legalább 15-öt eladnak a James Bond-filmekben ismertséget szerző márkából, és ezt két év alatt megduplázzák.

A Gablini csoport a tulajdonos tájékoztatása szerint több száz millió forintot fordít az M3-as autópálya mellett elhelyezkedő szalon kialakítására, a jelenleg átépítés alatt lévő 1800 négyzetméteres telephelyen 300 négyzetméteren helyezik majd el az Aston Martin modelljeit. Gablini Gábor jelezte: a luxus szegmensbe lépéssel új kultúrát kell kialakítania a magyar importőrnek.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.