Bulvár

Bajba került a modell, aki meztelen képeivel gyűjt az ausztrál tűzvész megfékezésére

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.06 | 13:19

Nem mindenki van elájulva a nemes akciótól.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, a Los Angeles-i Kaylen Ward elég komoly akciót talált ki: a Twitteren osztotta meg, hogy mindenkinek küld egy meztelen képet, aki igazolja, hogy legalább 10 dollárt adományozott az ausztrál erdőtüzek ellen harcoló szervezetek valamelyikének.

A projekt hihetetlenül jó visszhangra talált, kevesebb, mint 3 nap alatt több mint 300 ezer dollárt sikerült így összegereblyéznie a jótékony célért, csakhogy az Instagram szigorú irányelveinek nem felelt meg a pucérkodás, még ha jótékony célból is történt, és az akciójának még több figyelmet kicsiholni igyekvő Kaylen profilja egy az egyben deaktiválásra került. Ez pedig azért is problémás, mert a fiatal modell jobbára az erotikus influenszerkedésből él, a szponzorált tartalmakból és az ottani megkeresésekből.

Többen is petíciót indítottak, hogy Kaylen kapja vissza a profilját, hiszen a küldetése sok ezer állaton és emberen segít.

Nem csak az Instával gyűlt meg a baja, de egy tweetben azt állítja, a családja is kitagadta, és az élettársa is megorrolt rá, de ő ezt lesz…ja, és csakazért is megmenti a koalákat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló