Bulvár

“Ő nem az ördög, hanem a feleségem!”

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.10 | 09:18

Azt hinnénk, napjainkban már senkit sem lepnek meg a különböző kultúrák képviselői között köttetett házasságok, de ez nem így van.

Az egyébként vendégszerető India bizonyos részein még mindig óriási sokk, ha egy fehér nyugati nő tűnik fel egy helyi férfi oldalán. Ahol a kasztrendszer még mindig erős, és kizárólag a szülők választhatnak gyermeküknek házastársat, nehéz dolguk van azoknak, akik ennél tágabb keretek között gondolkoznak.

A 34 éves Kelly Keyser és a 31 éves Harjot Arora a Plenty of Fish nevű randi-appon keresztül találkoztak és szerettek egymásba, amikor a férfi még Amerikában élt. Októberben jöttek össze, és decemberben már házasok voltak, gyakorlatilag az első másodperctől tudták, hogy egymásnak teremtette őket az ég.

Mivel Harjot-ot a munkája Indiába szólította, Kellyvel oda költöztek, ám arra nem számítottak, hogy a rövid hajú, tetovált és szaggatott farmert viselő nőt nem csupán megbámulja majd a helyi közösség, de lesznek, akik le is támadják a férfit, hogy mégis hogy képzeli ezt, hogy az ördöggel állt össze.

A párnak mégis az fáj a legjobban, hogy Harjot családja nem fogadja el a frigyet – a férfi édesanyját leszámítva, aki melléjük állt ebben a nehéz időszakban…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló