Celeb

Pápai Joci: „A gyermekeim születésével más ember lettem”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.28 | 19:55

A felelőtlenség, az átbulizott éjszakák és a mának élek felfogás már a múlté. A zenész legújabb szerzeményében, amelyet gyermekei ihlették, arról énekel, mennyit változott amióta édesapa lett.

Lánya, Hanna már 19 éves, Zalán fia pedig 13.
„Amikor a Merülés című dalt írtam, gondolatban elmerültem a régi életemben, amely gyökeresen más, mint a mostani. A gyermekeim születésével más ember lettem, és ahogy idősödöm más dolgok kerülnek előtérbe. Számomra az a legfontosabb, hogy minél tovább végigkísérjem a gyermekeim útját és ott lehessek mellettük, hogy óvjam őket. Eszembe jutott, régen mennyire nem féltem, csak a mának éltem, most pedig mennyire előre látó és tudatos vagyok” – árulja el Joci, aki nem tartja magát szigorú apának, de ha vitára kerül a sor, az övé az utolsó szó. „Inkább az anyukájuk a rossz zsaru, de ha szükségesnek érezzük, közbe lépek. Inkább határozottnak jellemezném magam, a gyerekeim már fél szavakból is tudják, mire gondolok. Mindig lehetne jobb az ember, de jó apának tartom magam. Számomra a családom az első.”

Ugyan Joci szerint mindkét gyermekének van érzéke a zenéhez, egyelőre egyiküket sem foglalkoztatja a zenei pálya. „A lányomnak már határozott elképzelése van a jövőjét illetően, gyógypedagógia szakos hallgató az egyetemen. A fiam pedig 2 és fél évesen már nagyon ügyesen dobolt, de most más van nála fókuszban. Nem erőltetjük a gyerekeket egyik irányba sem, az a lényeg, hogy majd olyan szakmát válasszanak, amelyben jól érzik majd magukat.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.