Bulvár

A királynőnek még a cipőit is egy külön alkalmazott töri be

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.13 | 07:25

Te is simán bevállalnád, ha lenne annyi pénzed. Mind tudjuk, mennyire fájdalmas tud lenni az a néhány nap, mikor az új lábbelinket először kezdjük el hordani... Most képzeld el, hogy van valaki, aki ezt a kellemetlen időszakot átveszi tőled. Zseniális.

DUNSTABLE, ENGLAND - APRIL 11: Queen Elizabeth II smiles as she leaves after meeting residents during a visit to Priory View, an independent living scheme for older residents, in Dunstable on April 11, 2017 in Dunstable, United Kingdom. (Photo by Peter Nicholls - WPA Pool/Getty Images)
Fotó: Getty Images / WPA Pool

Ha királynő vagy, nem engedheted meg magadnak a vízhólyagokat. Éppen ezért van II. Erzsébetnek is egy alkalmazottja, aki néhány napig helyette viseli az új cipellőket, hogy nehogy a királynő lábát sértsék fel a makacs, ám gyönyörű lábbelik.

Mindezt Stewart Parvin árulta el az Evening Standardnek, ő az, aki őfelsége gardróbját megtervezte, így pontosan tudja, hogyan mennek a dolgok a palota falain belül. Parvin elmondta, hogy van egy ember, akinek mindössze annyi a feladata, hogy a királynő cipőit viselje és sétáljon bennük a Buckingham-palotában.

A cipőknek azonnal kényelmesnek kell lenniük, már az első viseléstől, ezért van valaki, aki betöri őket helyette. A királynő sohasem mondhatja, hogy kényelmetlenül érzi magát, ezért mindent megtesz, hogy ne is kerüljön ilyen helyzetbe.

Okos… Nagyon okos! II. Erzsébet egyébként évtizedek óta Anello & Davide bőrcipőket hord, ezeknek tényleg kell egy kis idő, hogy az ember lábához idomuljanak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló