Bulvár

Elképesztő! Ezért tagadták meg Tom Hanks-től a sört egy zenei fesztiválon

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.24 | 11:18

Kabaréba illő jelenet játszódott le a fesztiválon. A világhírű amerikai sztárt nem voltak hajlandóak kiszolgálni a sörcsapnál - még a színész által felajánlott mozijegyekkel sem lehetett a pultosokat lekenyerezni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

THE NOMS (@thenomsmusic) által megosztott bejegyzés,

A színészóriás csak egy finom sört akart hörpinteni egy zenei fesztiválon, de ez nem ment neki olyan könnyen, mint gondolta volna. Bizony, néha még egy világsztárnak sem tesznek meg mindent elsőre, amit szeretne. A 62 éves színész minderről a The Ellen DeGeneres Show legutóbbi szerdai adásában mesélt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❤️Tom Hanks Fanpage❤️ (@tomhanksfans1) által megosztott bejegyzés,

Tom Hanks azért látogatott el a Stagecoach nevű country zenei fesztiválra, hogy a rendezvényen megnézze felesége, Rita Wilson fellépését. Ekkor jutott eszébe az az ártatlan ötlet, hogy meginna egy korsó sört. Oda is ment a sörpulthoz, és rendelt magának egyet. De nem kapott. Az ott álló négy pultos lány ugyanis azt mondta a színésznek, hogy mivel nem ellenőrizték előzetesen a személyiét az erre kijelölt helyen, így nincs megfelelő karszalagja sem, ezért nem szolgálhatják ki alkohollal. Tom Hanks erre megdöbbenve visszakérdezett:

Miért, azt gondoljátok, hogy kiskorú vagyok?

Viccesen hozzátette a műsorban, hogy ráadásul a fesztivál alatt épp nagy szakálla is volt egy aktuális filmszerepe miatt, de a pultosokat ez sem döbbentette rá arra, hogy már elég idős a söriváshoz. Sőt, továbbment, és jelezte nekik, hogy

de hát 62 éves vagyok, még a nevemet is tudjátok, szerintem biztosan kaphatok egy sört

Majd haragosan hozzátette:

most komolyan, nektek nincs szemetek?

A bárpultosok azonban még mindezek után is azt felelték a sztárnak, hogy nem, nem adnak neki sört. Elmondták neki, hogy el kell mennie egy bizonyos pulthoz, ahol miután bemutatta a személyiét, és igazolta, hogy nem kiskorú, kapni fog egy karszalagot. Ezzel aztán jöjjön vissza, és akkor majd kiszolgálhatják alkohollal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Hanks (@tomhanks) által megosztott bejegyzés,

A kétszeres Oscar-díjas színész, a Toy Story Woody seriffje ezek után még 20 percet vitázott velük, de hiába. Végül megpróbálta lekenyerezni őket, és jegyeket ajánlott fel nekik a Toy Story 4 premierjére, amire ráadásul a színésszel érkezhettek volna. Ez sem hatotta meg őket, lefizethetetlenek voltak a lányok, így Tom Hanks még mindig sör nélkül álldogált a pultnál.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dolby Cinema (@dolbycinema) által megosztott bejegyzés,

És amikor már mindenki azt hitte volna, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, érkezett egy menedzser, aki szintúgy nemet mondott Tomnak a sörcsapolásra. Végül az ő hívására megjelent egy másik fickó, aki hozott a színésznek egy megfelelő karszalagot. Így, bár hosszas vita árán, végül csak felhörpinthette a legenda a jól megérdemelt sörét.

 

Címlapi kép: Instagram 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló