Bulvár

Felfalta az állát a rák, de így is boldog

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.03 | 17:18

Lorenz Dries aktív életet élt és rendszeresen futott, amikor is egy esti edzése alkalmával erős fájdalmat érzett az állkapcsában. Ekkor még álmában sem gondolta volna, hogy a banális fájdalom végül ahhoz vezet, hogy az állát amputálni kell...

Hamarosan kiderült, hogy a fiatal férfi állkapcsát rosszindulatú daganat támadta meg, így azonnali sugárterápiára van szükség. Ekkor azonban már késő volt: az orvosok megállapították, hogy állkapcsa egy részét – a felső fogsorával együtt – amputálni kell ahhoz, hogy a daganat ne terjedjen tovább.

Lorenz két éven át kórházból kórházba járt, és képtelen volt szilárd ételt enni, összesen több mint 30 műtéten esett át. A fájdalom, a nehézségek és természetesen a drasztikusan megváltozott külső azonban nem vette el a férfi életkedvét: ma is igyekszik minden történést pozitívan, optimistán értékelni.

Az orvosokat meglepte, hogy Lorenz még akkor is folytatta az edzéseket, amikor még épp csak lábadozott a beavatkozások után. A most 32 éves egy éve jár barátnőjével, akivel nemrég Barcelonában össze is költöztek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.