Bulvár

Nem csak szex: három felnőtt és öt gyerek él ebben a háztartásban, egymásért

  • Szerző:nuus
  • 2020.08.04 | 13:18
  • trendindex: 3

Buddy, Rose és Lauren kapcsolata igen sajátos: mindannyian szeretik egymást, és van öt közös gyerekük is, akiket együtt nevelnek.

Rose biszexuális nőként korábban Buddyval és Lauerennel is járt külön-külön, ám mindkét kapcsolat – egymástól függetlenül – véget ért. Később Rose kíváncsian megnézte, mi a helyzet exeivel, és csodálkozva látta, hogy bizony együtt vannak. mikor azonban újra felvette velük a kapcsolatot, a régi érzések mindannyiukban fellángoltak, és hamarosan egy hármas kapcsolatban találták magukat.

A hármaspárnak azóta öt közös gyerekük van, akiknek – Kaliforniában először – Rose is a nevelőszülője. Lauren hangsúlyozza, hogy a kapcsolat azért működik lassan tíz éve, mert nincs olyan, hogy bárki is jobban szeret valakit, mindenki mindkét partnerét egyformán szereti.

A szex szuper, mindig hárman vannak együtt, de változó, ki kezdeményez, hol indul el az akció. Sosem unalmas, állítják mindhárman. További előny pedig, hogy Buddy és Rose dolgozik, míg Lauren otthon van a gyerekekkel, így bevételkiesés sincs, de a család is rendben van.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló